[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشکده::
معرفی افراد::
امور آموزشی::
امور پژوهشی::
فضاهای تحقیقاتی::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و فرم ها::
تسهیلات پایگاه::
::
اطلاعات تماس

AWT IMAGE

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک

کدپستی: 13114-16846

صندوق پستی: 163-16765

تلفن:9-77491228

فاکس:77240488

کانال تلگرام تحصیلات تکمیلی  دانشکده

..
سیستم جامع گلستان

AWT IMAGE

..
..
برنامه کلاس
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
سایت دانشکده مکانیک را چگونه ارزیابی می کنید:
عالی
خوب
متوسط
   
..
قطب علمی

AWT IMAGE

قطب علمی مکانیک جامدات تجربی و دینامیک

..
کادمان

AWT IMAGE

کانون دانش آموختگان و اساتید دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران

..
:: 4/9/93 تنظیم تفاهم نامه همکاری ::

AWT IMAGE

  شرکت شناسا و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران، طی نشستی تفاهم نامه ای تنظیم و امضاء کردند. این تفاهم نامه به امضای جناب آقای دکتر ساجدی مدیرعامل محترم شرکت شناسا و جناب دکتر امیرحسین دوائی مرکزی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران رسید.

  دانشگاه علم و صنعت ایران، یکی از سه دانشگاه برتر فنی و مهندسی کشور به شمار می رود که دارای 5 معاونت، 15 دانشکده، 12 پژوهشکده، 13 مرکز تحقیقاتی، یک موسسه تحقیقاتی و 9 قطب علمی می باشد. این دانشگاه در مجموع، دارای 28 رشته گرایش کارشناسی، 121 رشته گرایش کارشناسی ارشد و 46 رشته گرایش در مقطع دکترا می باشد.

  دانشکده مهندسی مکانیک قدیمی­ترین دانشکده دانشگاه علم و صنعت ایران است که تقریباً تمامی رشته های مهندسی، در آن تدریس و تحقیق می شود. داشتن مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، دانشکده مهندسی مکانیک را در سطح کشور و منطقه بسیار ممتاز کرده است.

  آئرودینامیک، هیدرودینامیک، سیستم های کنترل و اتوماسیون، انرژی خورشیدی، انتقال حرارت کاربردی، بیومکانیک، کامپوزیت، دینامیک ساختاری، مکانیک شکست و خستگی، مکاترونیک، CAD/CAM ، آزمایش عدم تخریب و تعداد بسیاری از سرفصل های دیگر در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران تدریس می شود.

  این دانشکده در دو مقطع کارشناسی و دکتری دارای گرایش مهندسی مکانیک و در مقطع کارشناسی ارشد دارای گرایش های طراحی کاربردی، تبدیل انرژی، ساخت و تولید، هوا فضا و بیومکانیک می باشد.

  تفاهم نامه امضاء شده شامل مفاد همکاری دو طرف برای ایجاد شرکتهای دانش بنیان وتجاری سازی محصولات آن و همچنین همکاری مشترک طرفین، می باشد. طرفین این تفاهم نامه، براین باورند که این تفاهم نامه سندی است که ضمن ایجاد منافع متقابل برای طرفین، می تواند در راستای تحققِ حماسه اقتصادی با استفاده از سرمایه گذاری خطرپذیر در شرکتهای دانش بنیان و فناور مثمر ثمر بوده و طرفین نقش خود را برای ایجاد ثروت و ارزش افزوده اقتصادی ملی از طریق توانمندسازی شرکتهای دانش بنیان، به نحوی موثر و شایسته ایفا نمایند .

دفعات مشاهده: 2584 بار   |   دفعات چاپ: 612 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
School of Mechanical Engineering
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 4665