|
|
|
![::](./templates/tmpl_sanat6/images/cnt_bar_icon_rtl.gif) |
تکنولوژی پخت سیمان |
![::](./templates/tmpl_sanat6/images/cnt_bar_arrow_rtl.gif) |
|
|
|
شناسنامه دوره آموزشی عنوان دوره تکنولوژی پخت سیمان اهداف دوره 1. آشنایی با تاریخچه سیمان و سیستم پخت آن 2. آشنایی با اجزاء سیستم پخت 3. افزایش توانایی کارکنان در عیب یابی و نگهداری بهینه سیستم پخت موضوعات دوره 1. تاریخچه سیمان 2. مشخصات شیمی و فیزیکی سیمان 3. انواع سیستم پخت 4. مشخصه های کوره دوار و تجهیزات جانبی آن 5. مشخصه های پیش گرمکن 6. مشخصه های کولر کلینکر و انواع آن 7. اصول احتراق و کنترل شعله 8. اصول کوره بانی 9. پارامتر های موثر بر کنترل کوره دوار 10. مواد نسوز و نسوزکاری مخاطبین دوره: مدیران، کارشناسان و تکنیسین های بخش پخت و کنترل کیفیت مدت: دو روز
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|