|
|
|
|
اصول تنظیم مواد خام در صنعت سیمان سیمان |
|
|
|
|
شناسنامه دوره آموزشی عنوان دوره اصول تنظیم مواد خام در صنعت سیمان اهداف دوره 1. اطلاع از اهمیت تنظیم صحیح مخلوط مواد خام سیمان و نقش آن در کاهش هزینه تمام شده سیمان و افزایش کیفیت محصول 2. آشنایی با عوامل موثر بر قابلیت پخت مخلوط مواد خام شامل : ترکیب شیمیایی، ترکیب مینرالی، توزیع دانه بندی و یکنواختی شیمیایی و همچنین نحوه کنترل و تنظیم آنها 3. آگاهی از محاسبات تنظیم ترکیب شیمیایی مخلوط مواد خام و نکات کاربردی مرتبط 4. اطلاع از نحوه ارزیابی کیفی کلینکر و اشکالات ناشی از عدم تنظیم صحیح مخلوط مواد خام 5. و در مجموع آموزش کاربردی پرسنل بمنظور بهره وری بیشتر موضوعات دوره 1. آشنایی مقدماتی با فازهای اصلی سیمان 2. اکسید های اصلی، فرعی، و جزئی سیمان 3. انواع مواد معدنی طبیعی و مواد مناسب در تولید سیمان 4. تقسیم بندی مواد خام سیمان 5. مشخصات واکنش های فاز جامد و ضرورت پودر کردن و یکنواخت سازی مخلوط مواد خام 6. مهمترین عوامل موثر بر قابلیت پخت مواد ( ترکیب شیمیایی، ترکیب مینرالی، یکنواختی، و توزیع دانه بندی ) 7. تاثیرات ترکیبات فرعی و جزئی بر فرایند پخت و خواص سیمان 8. سلامتی سیمان و عوامل عدم سلامتی ( آهک آزاد، پریکلاز، گچ ) 9. پارامترهای تنظیم ترکیب شیمیایی و نسبت وزنی مواد خام به کلینکر 10. محاسبات تنظیم مخلوط مواد خام سیمان 11. تحولات فیزیکی، شیمیایی، و مینرالی مواد در فرایند پخت 12. واکنش تشکیل آلیت و روش های تسریع آن 13. اهمیت دمای ظهور، مقدار، و خواص فاز مذاب بر فرایند پخت و خواص سیمان 14. تغییر مقداری مینرال ها در سیستم پخت با دما 15. مروری بر مهمترین خواص فازهای اصلی سیمان 16. روش های نظری و آزمایشگاهی تعیین ترکیب فازی کلینکر و سیمان مخاطبین دوره: مدیران، کارشناسان و تکنسین های بهره برداری مدت: دو روز
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|