جلد 25، شماره 2 - ( 6-1393 )                   جلد 25 شماره 2 صفحات 184-167 | برگشت به فهرست نسخه ها

Amiri M, Mohtashami A. Production rate optimization through optimal buffer sizing, using incorporated approach of Response Surface methodology and genetic algorithm. Journal title 2014; 25 (2) :167-184
URL: http://ijiepm.iust.ac.ir/article-1-522-fa.html
امیری مقصود، محتشمی علی. بهینه سازی نرخ تولید از طریق تعیین اندازه بهینه موجودی های بافر با استفاده از رویکرد تلفیقی متدولوژی سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک. عنوان نشریه. 1393; 25 (2) :167-184

URL: http://ijiepm.iust.ac.ir/article-1-522-fa.html

دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی تهران ، mg_amiri@ie.sharif.edu
این مقاله به معرفی یک متدولوژی جهت بهینه سازی نرخ تولید پرداخته و جهت این امر بر رویکرد تعیین بهینه موجودی های بافر تمرکز می کند. موجودی های بافر، موجودی هایی از قطعات نیمه ساخته بین ایستگاه های تولیدی به شمار می روند که ظرفیت آنها در طراحی خطوط تولید از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و تأثیر بسزایی بر نرخ تولید خط می گذارند. در این متدولوژی با کنار گذاشتن بسیاری از فرضیات ساده کننده، فرض می شود که تمامی زمان های ورود قطعات به سیستم، مدت زمان های خدمت دهی ماشین آلات، زمان بین خرابی ماشین ها، زمان لازم برای تعمیر ماشین ها می تواند غیر قطعی بوده و از توابع توزیع عمومی تبعیت کند (نه فقط تابع توزیع نمایی). جهت تعیین بهینه ظرفیت بافر ها، خط تولید به عنوان یک شبکه صف در نظر گرفته شده و با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ، شبیه سازی کامپیوتری، الگوریتم ژنتیک و روش های تصمیم گیری چند هدفه، ظرفیت بهینه بافر ها تعیین می شود.
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: فرایندهای تولید و سیستم ها
دریافت: 1389/12/13 | پذیرش: 1393/6/18 | انتشار: 1393/6/18

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.