جلد 23، شماره 3 - ( 8-1391 )                   جلد 23 شماره 3 صفحات 292-283 | برگشت به فهرست نسخه ها

A New Mathematical Formulation for the Traveling Repairman Problem based on the Mixed Integer Programming Formulation. Journal title 2012; 23 (3) :283-292
URL: http://ijiepm.iust.ac.ir/article-1-948-fa.html
صالحی‌پور امیر، سپهری، محمدمهدی. مدلی جدید برای حل مسئله تعمیرکار سیار بر پایه برنامه‌ریزی عدد صحیح آمیخته. عنوان نشریه. 1391; 23 (3) :283-292

URL: http://ijiepm.iust.ac.ir/article-1-948-fa.html

دانشیار بخش مهندسی صنایع, دانشکده فنی و مهندسی, دانشگاه تربیت مدرس، ، mehdi.sepehri@modares.ac.ir

مسئله تعمیرکار سیار یک مسئله مسیریابی با تمرکز بر مشتری است که در آن یک تعمیرکار سرویس مورد درخواست مجموعه‌ای از متقاضیانی که در نقاط مختلف جغرافیایی پراکنده هستند (گره‌ها) را ارائه می‌دهد. تابع هدف این مسئله کمینه کردن مجموع زمان انتظار تمامی متقاضیان است. اهمیت مسئله را می‌توان در کاربردهای بسیاری که مسئله در حوزه‌های سیستم‌های تولیدی، سلامت و درمان و حمل و نقل دارد بیان نمود. تا به امروز تحقیقات محدودی روی مسئله انجام شده‌است. در این مقاله به‌دنبال توسعه یک مدل ریاضی عدد صحیح آمیخته، برخی ویژگی‌ها و خواص مسئله بررسی می‌شوند. سپس با توسعه حدود بالا و پایین یک الگوریتم شاخه و کران (انشعاب و تحدید) طراحی می‌شود که می‌تواند مسائل تا ابعاد 30 گره را به‌طور بهینه حل نماید. محاسبات انجام‌شده نشان می‏دهد مدل توسعه داده‌شده بسیار توانمندتر از مدل‌های موجود است.

نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: سایر موضوعاتی که به مرزهای دانش در مهندسی صنایع و تولید کمک می کند
دریافت: 1391/8/22 | انتشار: 1391/7/24

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.