جلد 23، شماره 3 - ( 8-1391 )                   جلد 23 شماره 3 صفحات 302-293 | برگشت به فهرست نسخه ها

Optimization of Total Cost of Production and Time in Three-Machine Robotic Cell. Journal title 2012; 23 (3) :293-302
URL: http://ijiepm.iust.ac.ir/article-1-949-fa.html
نخعی کمال آبادی، عیسی، صادقی، حمداله، میهمی، رضا. بهینه سازی هزینه کل تولید و زمان در سلول رباتیک سه ماشین. عنوان نشریه. 1391; 23 (3) :293-302

URL: http://ijiepm.iust.ac.ir/article-1-949-fa.html

دانشیار بخش مهندسی صنایع،دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس ، nakhai@modares.ac.ir

در این تحقیق، مسأله زمانبندی سلول رباتیک با سه ماشین CNC و با فرض یک عملیات بر روی هر ماشین با هدف بهینه کردن هزینه کل تولید و زمان، در چرخه  بررسی شده است. برای به دست آوردن بهینه هزینه کل تولید از زمان بهینه پردازش عملیات بر روی ماشین­ها استفاده شده است. این مساله در سه حالت بررسی گردیده است. در حالت اول زمان بهینه پردازش عملیات بر روی هر یک از ماشین­ها در کران پایین آنها می­باشد. در حالت دوم زمان بهینه پردازش عملیات بر روی هر یک از ماشین­ها در کران بالای آنها می باشد. در حالت سوم زمان بهینه پردازش عملیات بر روی هر یک از ماشین­ها بین کران بالا و کران پایین آنها می­باشد. قدم بعدی در این تحقیق ارائه رویکرد حل، برای حالت­هایی است که در بالا ذکر شد.. برای حل این مساله از روش لاگرانژ استفاده  شده است. مهمترین حاصل این تحقیق، مدل سازی و حل مساله زمانبندی برای سلول رباتیک سه ماشینه در سه حالت مختلف و یافتن جوابهای بهینه هزینه کل تولید و زمان می­باشد. لازم به ذکر است که  در ادبیات موضوع، مساله زمانبندی سلول رباتیک جهت بهینه کردن هزینه تولید و مقدار زمان تنها برای حالت دو ماشینه مدل­سازی و حل شده است.

نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: سایر موضوعاتی که به مرزهای دانش در مهندسی صنایع و تولید کمک می کند
دریافت: 1391/8/22 | انتشار: 1391/7/24

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.