جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای جولای

پرویز فتاحی، ، سید محمد حسن حسینی، ، فریبرز جولای، ،
جلد 23، شماره 3 - ( 8-1391 )
چکیده

در این تحقیق مساله زمانبندی n کار مستقل با زمان سررسید متفاوت بر روی 2 ماشین در محیط کارگاه جریانی ترتیبی مورد بررسی قرار می‌گیرد. با توجه به اینکه مساله فوق جزء مسایل NP-hard محسوب می‌گردد، یک الگوریتم انجماد تدریجی برای حل آن ارائه شده است. به منظور ارزیابی جواب‌ها از معیار حداقل جمع وزنی دیرکردها و زودکردهای کارها به عنوان تابع هدف استفاده شده است که این هدف هم‌راستا با اهداف سیستم‌های تولید به موقع محسوب می‌گردد. الگوریتم پیشنهادی در 4 سناریو ارائه می‌شود که این 4 سناریو با درنظر گرفتن دو حالت مختلف برای زنجیره مارکوف و نحوه کاهش دما حاصل شده و در نهایت باتوجه به تحلیل نتایج و کیفیت جوابهای حاصل، بهترین سناریو به عنوان سناریو نهایی معرفی شده است. کارایی الگوریتم پیشنهادی با حل مسائل متنوع در ابعاد مختلف مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته و برای مسائل کوچک (تعداد کار کمتر از 25) نتایج بدست آمده از الگوریتم پیشنهادی با جواب بهینه حاصل از مدل ریاضی که با برنامه لینگو اجرا شده مورد مقایسه قرار گرفته است. همچنین عملکرد الگوریتم پیشنهادی در حل مسایل مختلف با مدل استاندارد الگوریتم ژنتیک مقایسه و برتری آن ارائه شده است.


احسان مردان، محسن صادق عمل نیک، فریبرز جولای،
جلد 25، شماره 1 - ( 3-1393 )
چکیده

این تحقیق به بررسی مسئله زمانبندی ماشین های موازی با امکان برونسپاری می پردازد. تابع هدف مورد استفاده در این تحقیق مجموع زمان کل و هزینه برونسپاری است. به منظور حل مسئله مدل ریاضی مرتبط طراحی شده است. همچنین دو روش جستجوی ممنوع و بهینه‌سازی ذرات منطبق با مسئله پیشنهاد شده است.
دکتر ابراهیم تیموری، دکتر فریبرز جولای، مهندس طاهره هاشمی،
جلد 28، شماره 2 - ( 6-1396 )
چکیده

توجه روزافزون به خواسته‌های مشتریان برای تحویل سریع کالا و سفارشی‌سازی آن، از یک سو و هزینه‌های مختلف سیستم‌های تولیدی از سوی دیگر، انتخاب سیاست تولید را به یکی از مسائل مهم برای مدیران صنایع تبدیل کرده است. از این‌رو مطالعات زیادی در زمینه انتخاب از بین دو سیاست ساخت برای انبارش و ساخت برای سفارش صورت گرفته است. با این وجود حجم کمی از مقالات به بررسی زنجیره تأمین کالای فاسدشدنی و تعیین سیاست بهینه تولید در آن پرداخته‌اند. پژوهش پیش‌رو به بررسی و مقایسه این دو سیاست در زنجیره تأمین دو سطحی کالای فاسدشدنی با طول عمر نمایی پرداخته و از مبانی نظریه صف برای مدل‌سازی سیستم بهره گرفته است. به این ترتیب با بررسی شرایط زنجیره در حالت پایدار و بدست آوردن معادلات تعادلی، معیارهای ارزیابی عملکرد سیستم محاسبه شده و مدل‌های ریاضی توسعه می‌یابند. برای حل مدل‌های پیشنهادی از روش جستجوی مستقیم استفاده شده و تحلیل حساسیت با بررسی مثال عددی صورت گرفته است.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق