جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای رشیدی

محمد مهدی رشیدی، مجید مرادی باستانی،
جلد 19، شماره 10 - ( 6-1387 )
چکیده

  در این مقاله با استفاده از روش تفاضل مرکزی مرتبه چهارم قطری شده و معادلات ناویر-استوکس لایه-نازک  شوک ( Shock-Fitting ) حول مخروط سرپخ شبیه‌سازی شده‌است. به­علت استفاده از عبارت­های مرتبه بالای بسط سری تیلور در انفصال عددی مشتقات، این روش نسبت به روش­های مرتبه پایین دارای دقت بیشتر و نیز خطاهای عددی (خطای پراکندگی) کمتر می­باشد. چگونگی انفصال عددی مشتقات در روی مرزها و نقاط مجاور آن در پایداری این روش نقش بسزایی دارد. با استفاده از این روش در یک شبکه نسبتاً درشت، می­توان نتایجی بسیار نزدیک به نتایج شبکه ریزِ روش "بیم-وارمینگ" که دارای دقت مرتبه دوم است، به­دست آورد. با ریز شدن شبکه در این روش، دقت بالای آن نسبت به روش "بیم-وارمینگ" محسوس­تر خواهد شد. لازم به ذکر است که سرعت همگرایی این روش نسبت به روش "بیم-وارمینگ" بیشتر می­باشد. این روش قابلیت همگرایی تا دقت ماشین ( Machine Accuracy ) را نیز دارد.


جمشید ناظمی، حسین علی مومنی، حسین رشیدی کامه،
جلد 24، شماره 4 - ( 11-1392 )
چکیده

اگر چه دوره ضمانت از عناصر مهم بازاریابی در دوره اخیر و یکی از شاخص های کیفیت محصول بشمار می رود ولی مبانی تعیین کننده دوره ضمانت بر بده بستان هزینه تولید کننده / فروشنده و خریدار استوار است. موضوع تبادل هزینه و دوره از دید مصرف کننده و پایایی محصول و هزینه از دیدگاه تولید کننده برای محصولات به عنوان یک قطعه مورد توجه بیشتر پژوهشگران قرار گرفته است. ما در این تحقیق ابتدا بر مبنای اطلاعات دوره ضمانت خودرو قابلیت اطمینان قطعات مختلف سیستم انتقال قدرت را تعیین می کنیم سپس سه سیاست ضمانت تجدیدپذیر را مورد توجه قرار داده و بر مبنای بودجه اختصاص یافته از طرف تولیدکننده، در هر سیاست به تعیین دوره ضمانت می پردازیم در نهایت با در نظر گرفتن وضعیت قطعات سیستم الگوریتمی را جهت تعیین سیاست ضمانت مناسب برای سیستم مورد مطالعه ارائه می دهیم
دکتر علیرضا رشیدی کمیجان، دکتر محمدرضا لطفی، مهندس سید مجتبی تقوی،
جلد 26، شماره 2 - ( 6-1394 )
چکیده

در سالهای اخیر ایجاد شبکه زنجیره تامین سبز به یک استراتژی کلیدی تبدیل شده که لجستیک یکپارچه (شامل زنجیره تامین پیشرو و معکوس) یکی از راههای دستیابی به آن میباشد. فرایندهای حمل ونقل نیز از بخشهای ضروری زنجیره تامین محسوب می شود. بنابراین برنامه ریزی تسهیلات موجود در شبکه لجستیک با در نظر گرفتن سیاستهای حمل ونقل یکی از موضوعات قابل توجه در طراحی شبکه لجستیک است. در این مقاله یک مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح برای شبکه لجستیک یکپارچه، شامل لجستیک پیشرو (تامین کنندگان، تولید کنندگان، توزیع کنندگان و مشتریان) و لجستیک معکوس(مراکزجمع آوری، مراکز بازفرآوری و مرکزدفع) با درنظر گرفتن سیاستهای حمل ونقل (وسائط نقلیه مختلف با ظرفیتهای متفاوت) و شبکه حلقه بسته چند سطحی و چند محصولی ارائه می گردد. از جمله خروجی های مدل می توان به تعداد و تعیین مکان احداث تامین کنندگان، تولیدکنندگان، مراکز توزیع، مراکز جمع آوری و بازفرآوری و نیز میزان کالا و قطعه ای که بین سطوح مختلف زنجیره، توسط وسائط نقلیه متفاوت جابجا می شود اشاره کرد. هدف مدل پیشنهادی حداقل کردن هزینه های ثابت احداث تسهیلات و همچنین هزینه های متغیر خرید و حمل ونقل وابسته به آنهاست. برای اعتبارسنجی مدل مفروض و اجزا آن یک مثال عددی با نرم افزار GAMS حل می شود.


آقای مهدی صارم بافنده، دکتر رضا توکلی مقدم، دکتر علیرضا رشیدی کمیجان،
جلد 27، شماره 1 - ( 3-1395 )
چکیده

در این مقاله، یک مدل برنامه ریزی عدد صحیح مختلط برای زمان بندی سلولهای تولید مجازی ارائه می گردد. سلولهای مجازی در این مدل تلفیقی از سیستمهای تولید سلولی و تولیدی انعطاف پذیر می باشد. در مدل زمان های آماده سازی وابسته به توالی عملیات، زمان جابجایی بین ماشین ها و همچنین تعادل بار کاری ماشین ها را در نظر می گیرد. هدف این مدل کمینه کردن هزینه های جابه جایی و شاخص های عملکردی مانند زمان اتمام آخرین کار، زمان تاخیر ها و تعجیل ها موقعیت کارها بر روی هر ماشین است. سپس چند مثال عددی حل و نتایج محاسباتی از مدل پیشنهادی با مدل مرجع ارایه می گردد.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق