جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای Aryanezhad

، ، ،
جلد 20، شماره 2 - ( نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید 1388 )
چکیده

در این مقاله یک مسئله کنترل موجودی چند دوره‌ای که در آن فاصله زمانی بین دو بازپرسازی متغیرهای تصادفی مستقل و هم‌توزیع هستند مورد بررسی قرار می گیرد. در حقیقت تولید کننده با خریدار در زمانی کاملاً تصادفی رودررو می‌شود. دیگر فرض حاکم بر مسئله وجود محدودیت فضا بوده و متغیر تصمیم نیز عدد صحیح در نظر گرفته شده است. سه مدل ارائه شده است که در مدل اول کل کمبود به حالت پس‌افت در می آید. در مدل دوم کل کمبود فروش از دست رفته شده و در مدل سوم که ترکیبی از مدلهای اول و دوم است درصدی از کمبود حالت پس افت یافته و درصد باقی مانده نیز، فروش از دست رفته خواهد شد. سه خصوصیت اصلی مدل که منجر به جدید بودن مدل شده است تصادفی بودن طول دوره، چند محصولی و محدودیت دار بودن مدل و عدد صحیح بودن متغیر های تصمیم هستند. به عنوان نمونه، مدل سوم با فرض یکنواخت بودن طول دوره بازپرسازی بازنویسی شده و مدل به دست آمده نیز یک مسئله برنامه‌ریزی غیرخطی عدد صحیح است. همچنین برای حل مدل از شبیه سازی تبرید استفاده می‌شود و برای توضیح کارکرد الگوریتم نیز یک مثال عددی ارائه شده است.


، ، ،
جلد 21، شماره 4 - ( نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید 1389 )
چکیده

مدلسازی ساختاری تشریحی، روشی برای ساخت و درک ارتباط‌های مابین عناصر یک سیستم پیچیده بر مبنای نظرات افراد خبره است. در این مقاله، مدلسازی ساختاری تشریحی اصلاح شده، با توانایی در نظر گرفتن نرخ ناسازگاری گروه خبرگان و ارایه سلسله مراتب فاقد دور از عناصر موضوع ارایه شده است. گروه خبرگان دارای اشتراک نظر در اهداف و توافق جمعی در تصمیمات مرتبط با تعیین استرتژی تولید هستند. استراتژی تولید وابسته به تصمیم‌های متوالی بهبود قابلیت‏های رقابتی تولید طی مراحل مختلف به‌منظور کسب مزیت رقابتی در بازار است. بر این مبنا در مقاله حاضر الگوریتم تعیین استراتژی بهینه تولید با استفاده از مدلسازی ساختاری تشریحی اصلاح شده و مدل برنامه‌ریزی خطی ارایه شده است. در این رابطه ابتدا شبکه فاقد دور قابلیت‌های رقابتی تولید قابل بهبود طی مصاحبه با خبرگان به کمک روش مدلسازی ساختاری تشریحی اصلاح شده استخراج گردیده، سپس طی مصاحبه با خبرگان و اضافه کردن کمان‌های مجازی به شبکه، گزینه‌های مختلف استراتژی تولید حاصل شده است. گزینه‌های برنامه زمانی با تشکیل و حل مدل‌های برنامه‌ریزی خطی متناظر با هر شبکه استخراج می‌شود. الگوریتم پیشنهادی با بررسی مورد تأیید بودن نتایج و وجود حداقل یک برنامه زمانی مقبول در خروجی‌ها متوقف می‌شود. در پایان الگوریتم برای یک مطالعه موردی پیاده‌سازی شده است.


، ، ،
جلد 22، شماره 2 - ( 6-1390 )
چکیده

 

در این مقاله به بررسی موضوع انتخاب سیاست نگهداری و تعمیرات با رویکرد بازرسی بر مبنای ریسک در صنعت نفت پرداخته شده است و با استفاده از تکنیک فرایند تحلیل سلسله مراتبی یک مدل تصمیم‌گیری جهت انتخاب سیاست مناسب نت مبتنی بر این رویکرد ارائه شده است.

در هنگام ارائه مدل تصم ی م‌گ ی ر ی ، ابتدا فرا ی ند بازرس ی بر مبنا ی ر ی سک به روش ک ی ف ی در یکی از واحدهای پالایشگاهی مورد اجرا گذاشته شده و ماتر ی س ر ی سک برای تجهیزات یکی از واحدهای فرایندی آن ترس ی م شده است، به‌گونه‌ا ی که تجه ی زات موجود در واحد مذکور در سه ناح ی ه ر ی سک بالا، ر ی سک متوسط و ر ی سک کم، قرار گرفتند. سپس س ی است‌ها ی نگهدار ی و تعم ی رات قابل اجرا در واحد مذکور، تع یی ن شدند و سپس با تعد ی ل و غربالگر ی مع ی ارها ی اول ی ه، چهار مع ی ار نها یی (1) هز ی نه، (2) ارزش افزوده، (3) ا ی من ی و (4) قابل ی ت اجرا، جهت تصم ی م‌گ ی ر ی و قرار گ ی ر ی در مدل AHP انتخاب شده‌اند. قدر مسلم برا ی هر تجه ی ز ی که در هر ی ک از نواح ی ر ی سک قرار بگ ی رد، س ی است نت خاص ی قابل اجرا خواهد بود که نها ی تاً از فرا ی ند تحل ی ل سلسله مراتب ی برا ی انتخاب س ی است نگهدار ی و تعم ی ر مناسب با توجه به مع ی ارها ی فوق استفاده شده است. لازم به ذکر است که هنگام ته ی ه ماتر ی س‌ها ی مقا ی سه زوج ی از نظرات خبرگان، استانداردها و مدارک فن ی تعم ی رات دستگاهها استفاده شده است تا به طور منطق ی ، مدل دارا ی کمتر ی ن ناسازگار ی شود. در انتها نتا ی ج بدست آمده با اقدامات کاربرد ی و نظر کارشناسان و خبرگان مقا ی سه و جهت اجرا در تعم ی رات اساس ی آ ی نده واحدها پ ی شنهاد گرد ی د .



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق