جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای Hatami

، ، ، ،
جلد 21، شماره 1 - ( 2-1389 )
چکیده

در این مقاله، مسأله زمانبندی جریان کارگاهی مونتاژ سه مرحله‌ای با دو هدف کمینه‌سازی متوسط زمان اتمام کارها و متوسط زمان دیرکرد کارها بررسی می‌شود. این مسأله، مدلی از سیستم‌های تولیدی است که در آن عملیات تولیدی متفاوتی به طور همزمان و مستقل انجام می‌شوند، سپس قطعات تولیدی، جمع­آوری شده و به مرحله مونتاژ برای عملیات نهایی منتقل می‌شوند. در این مدل سعی شده است با در نظر گرفتن زمان آماده سازی وابسته به توالی و زمان حمل و نقل قطعات، مدل طراحی شده به محیط واقعی نزدیک شود، سپس یک حد پایین برای زمان اتمام کلیه کارها ارائه می­شود در ادامه برای مساله­های نمونه، موعد تحویل کارها به صورت تصادفی در بازه تعیین شده تولید می­شوند. برای اعتبارسنجی مدل پیشنهادی، از نرم‌افزار بهینه‌سازی لینگو 8 و روش شمارش کامل که در محیط  نرم افزار  MATLAB برنامه نویسی گردید، استفاده می­شود. مقایسه نتایج بدست آمده از حل توسط لینگو 8 و شمارش کامل نشان می­دهد که در مساله­های با ابعاد بزرگتر (تعدادکارها (n)، 8n>)، حل توسط لینگو 8 از نظر زمان و انحراف مقدار تابع هدف، از مقدار بهینه کلی (از روش شمارش کامل)، ناکارآمدتر است. به طوری که در بعضی از مساله­های بزرگ مقدار تابع هدف به­دست آمده از لینگو 8 نسبت به روش شمارش کامل،20% انحراف نشان می­دهد. بنابراین پیشنهاد می­شود برای کاهش زمان حل و کم کردن انحراف در مقدار تابع هدف می­توان از الگوریتم­های فراابتکاری استفاده نمود
، ،
جلد 22، شماره 2 - ( 6-1390 )
چکیده

 

  بندر

  شبیه سازی

  توان عملیاتی

  تصمیم گیری های چند معیاره

 

تخصیص تجهیزات به عملیات مختلف همواره یکی از دغدغه های مدیران بنادر بوده است. در این مقاله سعی شده است تا با ارائه یک متدولوژی، تخصیص تجهیزات و ترکیب مطلوب طرح های بهبود دهنده به عملیات تخلیه و بارگیری در بنادر انجام شود. متدولوژی پیشنهادی به منظور تجزیه و تحلیل سیستم، از شبیه سازی و ابزارهای تصمیم گیری چند معیاره بهره گرفته است. این متدولوژی مشتمل بر 4 گزینه کلی و 4 شاخص تصمیم گیری جهت رتبه بندی می باشد. 4 گزینه کلی عبارتند از: اسکله، گنتری کرین، ترانستینر و ریچ استاکر. همچنین 4 شاخص تصمیم گیری عبارتند از هزینه، عمر مفید، مدت زمان تحویل و حجم تخلیه و بارگیری سالیانه. جهت بررسی جنبه های کارکردی متدولوژی پیشنهادی در این مطالعه، بندر شهید رجایی به عنوان مطالعه موردی در این تحقیق انتخاب و متدولوژی حاضر در مورد آن به کار گرفته شده و بهترین گزینه تعیین شد .


، ، ،
جلد 22، شماره 2 - ( 6-1390 )
چکیده

فعالیتهای متعدد بخش خدمات، پتانسیل مناسبی برای به کارگیری ERP به وجود آورده که بهداشت و درمان از شاخص ترین آنها به شمار می آید. حوزه درمان به دلیل پیچیدگیها و حساسیت های خاص خود برای ارائه خدمات موثرتر به بیماران نیاز به یکپارچه سازی اطلاعات دارد.

نیاز روزافزون این واحدها و هزینه بالای پیاده سازی ERP جهت ایجاد یک سیستم یکپارچه اطلاعاتی در مراکز درمانی موجب انتخاب این موضوع جهت پژوهش و بررسی گردید. در این تحقیق تلاش می­شود مدلی ارائه گردد که بر اساس آن مدیران مراکز درمانی به نحو مناسبتری در زمینه چگونگی پیاده سازی ERP در سازمانهای خود تصمیم گیری نمایند و بتوانند ریسکهای مربوطه را راحتتر شناسایی و مدیریت نمایند.


، ، ، ،
جلد 22، شماره 3 - ( 9-1390 )
چکیده



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق