جستجو در مقالات منتشر شده


6 نتیجه برای Jafari

، ، ، ،
جلد 19، شماره 1 - ( نشریه بین المللی علوم مهندسی 1387 )
چکیده

در این مقاله مدل ارزشیابی فناوری اطلاعات(IT)  بمنظور اندازه­گیری ارزش آن در کسب و کار، ارائه گردیده است. این مدل از روش­ها و ابزارهای مختلفی در اندازه­گیری بهره گرفته است که مهمترین آنها: الگوگیری، کارت امتیازی متوازن و روشهای کمی و کیفی هستند. طبقه­بندی سه لایه­ایِ IT  در یک کسب و کار و ارتباط آنها به رویکرد تلفیقی برنامه­ریزی نظام­های اطلاعاتی، زیربنای مدل پیشنهادی را تشکیل    می­دهد. ارتباط این سه لایه با مفاهیم کارآیی و اثربخشی، مدل پیشنهادی را از چارچوبی مفهومی به مدلی کاربردی سوق می­دهد. همچنین در این مقاله اثرات لایه­های مختلف IT بر عملکرد نهایی سازمان از دیدگاه ذینفعان با استفاده داده­های ثانویه بررسی گردیده است. در هر لایه از این چارچوب تعدادی سنجه در  حوزه­های چهارگانه روش کارت امتیازی متوازن استخراج و با نرخ روند، مقادیر مرجع بدست آمده از الگوگیری و سنجه­های متناظر هزینه مقایسه می­گردند. نتایج این مقایسه نشان­دهنده نقائص و انحرافات برنامه­ها و فعالیت­های IT خواهد بود که با روشهای حل مسئله خلاق، ریشه­یابی خواهند گردید. گام آخرِ برنامه اندازه­گیری ارزشِ IT، تدوین و اجرای برنامه­ اصلاحی است. این مطالعه می­کوشد تا با بررسی    ارزش­های مختلفی که IT می­تواند برای سازمان به ارمغان آورد به ارائه چارچوبی بپردازد که قبل و بعد از اجرای پروژه­های IT به تخمین ارزش آتی یا ایجاد شده بپردازد. 


، ،
جلد 19، شماره 3 - ( نشریه بین المللی علوم مهندسی 1387 )
چکیده

   هدف از ارائه این مقاله، بررسی اثر پارامترهای مختلف تقویت کننده های رینگ و استرینگر بر روی بار کمانش پوسته استوانه­ای کامپوزیتی می باشد. ماده کامپوزیت مورد استفاده لمینیت و روش به دست آوردن معادلات پوسته، روش انرژی و اصل مینیمم انرژی پتانسیل می­باشد. همچنین معادلات پوسته بر مبنای تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول پوسته ها نوشته شده اند و شرایط مرزی پوسته به صورت دو سر ساده فرض شده اند. تقویت کننده های رینگ و استرینگر به صورت المانهای مجزا از پوسته مدل شده و سپس اثر ترمهای مختلف با استفاده از معادلات پیوستگی بین پوسته و تقویت کننده­ها به هم مربوط شده­اند. اثر پارامترهای مختلفی از جمله تعداد تقویت کننده­های رینگ و استرینگر، پارامترهای هندسی تقویت کننده ها و نحوه چیدمان آنها مورد بررسی قرار گرفته است و نمودارهای مربوطه ترسیم شده اند. همچنین برای در نظر گرفتن همزمان پارامترهای موثر بر بار کمانش، هر کدام از پارامترها به عنوان یک متغیر طراحی در نظر گرفته شده اند و بهینه سازی با فرض ثابت بودن وزن در دو حالت پوسته بدون تقویت کننده و پوسته تقویت شده، با روش الگوریتم ژنتیک انجام گرفته است. در پایان نتایج حاصل شده ارائه گردیده است.


، ، ،
جلد 19، شماره 7 - ( 11-1387 )
چکیده

  یکی از فرآیندهایی که جهت حذف آسفالتین از باقیمانده‌های سنگین نفتی بکار می رود ، فرآیند استخراج با حلال های مایع است . در این تحقیق ضمن اشاره به فرآیندهای مختلف بهبود کیفیت ، استخراج آسفالتین از باقیمانده های برج تقطیر در خلاء پالایشگاههای اراک و تهران با حلالهای مایع از جمله پنتان ، هپتان و حلال L.S.R.G . مورد ارزیابی قرار گرفته است. بدین منظور حلالهای مایع فوق الذکر در فرآیند استخراج آسفالتین در مقیاس آزمایشگاهی به کار گرفته شده است . نتایج بدست آمده با نتایج موجود در پالایشگاهها ) حلال پروپان ( مقایسه گردیده است . در نهایت با توجه به نتایج کیفی و کمی محصول بدست آمده بهترین حلال مایع به منظور تولید خوراک برای واحدهای F.C.C . و کک سازی پیشنهاد گردیده است .محصولات بدست امده با استفاده از حلالهای پنتان، هپتان و L.S.R.G . در صورت انجام عملیات پیش تصفیه بر روی انها خوراک مناسبی جهت واحدهای کاتالیستی خواهند بود.

 


، ، ،
جلد 19، شماره 7 - ( 11-1387 )
چکیده

در این مقاله عملکرد لوله های حرارتی (ترموسیفون ها) با سیال عامل آب برای کنترل دمای راکتور Batch شبیه سازی گردیده است و اثر برخی از متغیرهای عملیاتی مانند زمان، توان حرارتی ورودی و نسبت پرشدن، روی دمای نقاط مختلف راکتور بررسی شد. مراحل شبیه سازی در محدوده پرشدن 30%، 50% و60% و توان ورودی 200 تا 1200 وات انجام شدند که در آنها یکنواختی دمای مواد داخل راکتور، زمان گرمایش و برترین نسبت پرشدن بررسی شد. همچنین نتایج حاصل از آزمایش ها با نتایج شبیه سازی مقایسه گردید. قابل به ذکر است که در این پژوهش کار آزمایشگاهی نیز انجام شده و دستگاه مورد نظر طراحی و ساخته شده است. اما در بخش عمده این مقاله به بررسی چگونگی شبیه سازی و نتایج آن پرداخته می شود. از نتایج این تحقیق می توان در مطالعات بهینه سازی، بازیافت انرژی، طراحی لوله های حرارتی و کنترل دمای راکتورهای شیمیایی همدما استفاده نمود. =:


، ، ،
جلد 20، شماره 2 - ( نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید 1388 )
چکیده

در این مقاله، مسأله زمانبندی تولید کارگاه منعطف (Flexible Job Shop) با تعریف جدیدی از انعطاف پذیری مورد بررسی قرار می­گیرد. در این نوع انعطاف پذیری برای مساله فرض می­شود که در هر ایستگاه عملیاتی چند ماشین وجود دارند که کارها در هر ایستگاه می­توانند به یکی از آنها تخصیص داده شود. تابع هدف کمینه­سازی بازه ساخت (make span) است. ابتدا مدل ریاضی مساله ارائه شده و سپسNP-hard بودن مسأله نشان داده می­شود. بعلت NP-hard بودن مساله استفاده از روشهای دقیق برای حل آن در زمان چندجمله­ای ممکن نیست و باید از الگوریتمهای ابتکاری برای حل آن استفاده نمود. ­به این منظور دو الگوریتم ابتکاری به نامهای H1 و H2 به ترتیب برای مسائل با ابعاد بزرگ و معمولی برای حل مساله ارائه می­شود. بعلت اینکه این مسأله تا کنون در ادبیات موضوع مورد مطالعه قرار نگرفته است، معیار مناسبی برای ارزیابی الگوریتم­های ارائه شده وجود ندارد. بنابراین بمنظور ارزیابی الگوریتمهای ارائه شده، سه الگوریتم ابتکاری با نامهای H3، H4 و H5 و همچنین یک کران پایین برای آن ارائه می­شود و نتایج الگوریتمهای H1 و H2 با آنها مقایسه شده است. نتایج محاسبات نشان می­دهد که الگوریتم پیشنهادی  H2برای مسائل با ابعاد کوچک، جوابهای بهتری را نسبت به الگوریتمهای دیگر ارائه می­دهد. اما در مسائل با ابعاد بزرگ H1 به طور مجانبی کاراتر از H2 است. همچنین کارائی الگوریتم H3 پایین­تر از سایر الگوریتمها است.


، ، ، ،
جلد 21، شماره 2 - ( 4-1389 )
چکیده

وجود نظامهای دقیق، جامع و معتبر مدیریت عملکرد، بعنوان یکی از شاخصه­های توسعه یافتگی سازمانها و جوامع، مرهون و نیازمند فراهم سازی زیر ساختها و الزامات ویژه ای است که خصوصا در سطح دستگاه­های دولتی، ایجاد، حفظ و گسترش آنها محتاج برنامه ریزی، عزم و حمایتی گسترده می­باشد. در این مقاله هدف استفاده از یک رویکرد تلفیقی از تحلیل سلسله مراتبی فازی و کارت امتیازی متوازن برای ارزیابی فضای کسب و کار صنعتی در ایران می باشد. در بخش نخست وضعیت موجود و مطلوب فضای کسب و کار در ایران بررسی و در ادامه نتایج مطالعات موسسه مطالعات اقتصادی براساس مدل کارت امتیازی متوازن در چهارجنبه؛ مالی، مشتری، فرآیندهای داخلی، و رشد و یادگیری دسته بندی و تحلیل می­گردند. شا خص های استخراجی پس از تحلیل وضعیت موجود فضای کسب و کار ایران و چالش های پیش روی این بخش، با تحلیل فرآیند سلسله مراتبی فازی وزن­دار گردیده و متناسب با آنها راهبردهایی برای توانمندسازی بخش خصوصی با نظرخواهی از خبرگان طراحی و 62 راهبرد کلان شناسایی و سپس جهت انتخاب موثرترین راهبردها از روش TOPSIS جهت اولویت بندی استفاده و با نظرخواهی در نهایت 16 راهبردکلان انتخاب گردید. متناسب با راهبردهای فوق راهکارهای اجرایی و عملیاتی با مصاحبه با خبرگان و مطالعات کتابخانه ای استخراج و به علت حجم بالای این راهکارها جهت شناسایی موثرترین راهکارها، خبرگانی از سازمانهای توسعه ای وابسته به وزارت صنایع و معادن انتخاب (در مجموع 30 نفر از هر سازمان 5 نفر) و با طراحی پرسشنامه­هایی مهمترین راهکارها با بیشترین جامعه آماری و قابل اجرا که در مجموع 64 راهکار کلان بوده، انتخاب گردید.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق