جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای Kazemi

، ،
جلد 19، شماره 3 - ( نشریه بین المللی علوم مهندسی 1387 )
چکیده

کیفیت اســپری به خواص سیال، شرایط محیطی و نوع پودرکننده بستگی دارد. در این مقاله با استفاده از سیستم PDA (Phase Doppler Anemometer) تأثیر پارامترهای هندسی یک انژکتور پیچشی بر روی اندازه و سرعت قطرات اسپری مورد مطالعه قرار گرفته و با اندازه‌گیری‌های انجام یافته مشخص می‌شود که تغییر هر یک از اندازه‌های ابعادی انژکتور پیچشی چه تأثیری بر سرعت و اندازه قطرات می‌گذارد. بدین ترتیب می‌توان در طراحی و آزمایشهای عملکردی، راهکاری برای انجام اصلاحات در دست داشت و همچنین بانک اطلاعات تدوین شده می‌تواند برای کالیبراسیون نرم‌افزارهای طراحی انژکتور مورد استفاده قرار گیرد


، ،
جلد 23، شماره 2 - ( 6-1391 )
چکیده

زمانبندی پروژه از اصلی­ترین پایه­های مدیریت پروژه است و به همین دلیل روش­هایی که بتواند محدودیت­های حاکم بر پروژه را بیشتر پوشش دهد، بسیار با ارزش می­باشند. فن ارزیابی و بازنگری پروژه، روش آنالیز شبکه­ای است که از قابلیت­های بالایی در مقایسه با دیگر روش­های برنامه ریزی و کنترل پروژه برخوردار می­باشد. از سوی دیگر در دنیای واقعی، در اکثر موارد، تطابق کامل میان برنامه­ریزی و اجرا مشاهده نمی­شود. بنابراین محیط اجرای پروژه همواره با عدم قطعیت همراه است. در این تحقیق به منظور کاهش ­محدودیت­های مربوط به عدم قطعیت در برنامه­ریزی و اجرای پروژه، منطق و سیستم کنترل فازی پیشنهاد و در آن میانگین، واریانس، ارزش و تعداد حلقه­های شبکه گرت و همچنین عوامل تأثیرگذارِ محیطی بر اجرای پروژه به صورت فازی در نظر گرفته شده اند. بدین ترتیب برای اولین بار، با استفاده از قابلیت­های موجود در ­شبکه­های گرت و همچنین منطق­ و سیستم فازی، سیستم کنترل فازی طراحی شده و در آن سعی گردیده تا تمامی حالت­های موجود در اجرای یک پروژه تحلیل شود. مطابق با نتایج بدست آمده از 15 آزمایش مختلف بر روی پروژه های با ابعاد متوسط که عمدتاً در حوزه احداث واحدهای صنعتی بوده اند، می توان گفت که با استفاده از روش پیشنهادی، زمانبندی فعالیت­ها منطقی­تر و دقیق­تر بدست خواهد آمد.


ابوالفضل کاظمی، سیامک ابوطالب ،
جلد 23، شماره 4 - ( 12-1391 )
چکیده

در این مقاله به بررسی مسائل طبقه‌بندی داده‌ها (به عنوان یکی از شاخه های علم داده‌کاوی) در قالب مدل برنامه‌ریزی ریاضی چند‌هدفه می‌پردازیم. مدلی که ارائه و بررسی می‌گردد یک مسئله MODM می‌باشد. اولین بار بر پایه ایده ماشین بردار پشتیبان (SVM) (ماکزیمم کردن حاشیه دو گروه)، یک مدل برنامه‌ریزی ریاضی چند‌معیاره برای مسائل داده‌کاوی بر پایه طبقه‌بندی مشاهدات به دو گروه مجزا مبتنی بر دو هدف تفکیک داده‌ها (ماکزیمم کردن فاصله بین گروه‌های مختلف و مینیمم کردن طبقه‌بندی نادرست داده‌های مورد مشاهده) معرفی شد و از آن پس تاکنون ضمن اینکه افراد زیادی روی گسترش مدلهای طبقه‌بندی مبتنی بر روش‌های برنامه‌ریزی ریاضی کار کرده‌اند، همزمان و به صورت مستقل افرادی نیز روی بهبود روش‌های ماشین بردار پشتیبان مطالعه نموده‌اند. با توجه به فلسفه یکسان این دو دسته از روش‌های بهینه‌سازی، در این مقاله به منظور پر کردن شکاف بین این دو مسیر پژوهش، از روش‌های به روز و بهبود یافته SVM جهت ارائه مدلی به منظور طبقه‌بندی در داده‌کاوی مبتنی بر برنامه‌ریزی چند‌هدفه استفاده خواهد شد.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق