جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای Khoshalhan

، ،
جلد 21، شماره 3 - ( نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید 1389 )
چکیده

در این مقاله مرور کاملی در زمینه تحقیقات انجام شده در باره زمان­بندی کارگاه گردش کاری چندهدفه ارائه شده است . مقالات مرتبط با این مسأله از سال 1986 تا سا ل 2010 میلادی مورد مطالعه قرار گرفته و سپس گزارش تحلیلی ارائه شده است. مقالات بر اساس انواع توابع هدف، فرضیات ساختاری مربوط به کارگاه­ها و نوع روش­های حل طبقه­بندی شده اند. این مقاله می­تواند به عنوان مرجعی مناسب برای پژوهشگران در حوزه زمان­بندی، به ویژه مسائل زمانبندی کارگاه گردش کاری به حساب آید .


، ، ،
جلد 22، شماره 2 - ( 6-1390 )
چکیده

  در این مقاله یک مدل برنامه ریزی عدد صحیح غیر خطی جدید را برای مسئله تشکیل سلول پویا در سیستم تولید سلولی ارائه می شود. تفاوت بین این مدل و دیگر مدل هایی که پیشتر توسعه یافته اند، در پیاده سازی ایده «جریان مواد بیشتر در فاصله کوتاه تر» در شکل گیری سلول ها است. مدل ارائه شده NP-hard است، یک رهیافت نوین به نام « جستجوی محلی تعبیه شده در شاخه و برش » برای حل آن توسعه داده شده است. نتایج محاسباتی به دست آمده از حل مسائل مختلف، سرعت و کارایی « جستجوی محلی تعبیه شده در شاخه و برش » را در مقایسه با « شاخه و برش استاندارد » نشان می دهد.


Farid Khoshalhan، Ali Cheraghali Khani،
جلد 23، شماره 1 - ( 3-1391 )
چکیده

برنامه­ریزی تولید ادغامی گونه­ای از برنامه­ریزی میان­مدت در سیستم تولیدی می­باشد که برنامه تولید بهینه برای هر دوره از افق برنامه­ریزی را در بازه میان­مدت تعیین می­کند. هدف اصلی برنامه­ریزی تولید ادغامی مواجهه با نوسانات تقاضا در آینده نزدیک می­باشد. از سوی دیگر برنامه­ریزی نگهداری و تعمیرات به تعیین زمان مناسب انجام نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه در طول افق برنامه­ریزی به منظور جلوگیری از بروز خرابی در سیستم با هدف حداقل نمودن هزینه کل می­نماید. با توجه به اهمیت برنامه­ریزی تولید ادغامی در سیستم­های تولیدی از یک سو و اهمیت نگهداری و تعمیرات از سوی دیگر برای سیستم­های تولیدی، در سال­های اخیر مدل­های مختلفی به صورت مجزا برای برنامه­ریزی تولید ادغامی و برنامه­ریزی نگهداری و تعمیرات ارائه شده­ است. در این مقاله, مدل یکپارچه برنامه­ریزی تولید ادغامی با در نظر گرفتن زمان و هزینه نگهداری و تعمیرات ارائه شده است. در مدل پیشنهادی میزان تولید بهینه و زمان بهینه انجام نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه به صورت همزمان تعیین می­شوند. در انتها به منظور اعتبارسنجی مدل و بررسی تاثیر وارد نمودن نگهداری و تعمیرات در مدل برنامه­ریزی تولید ادغامی، با کمک یک مثال عددی نشان داده شده که با یکپارچه نمودن این دو مدل می توان میزان هزینه کل را به میزان قابل توجهی کاهش داد.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق