جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای baradaran kazemzade

، ،
جلد 21، شماره 3 - ( نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید 1389 )
چکیده

تئوری زنجیره تحویل1 به بررسی تحویل کالاها و خدمات به مشتریان در محدوده زمانی مشخصی می پردازد. بدیهی است مطلوب آن است که زمان تحویل کالا و خدمات به مشتریان به حداقل برسد. معمولاً وجود چندین سایت های تولید، تحویل و همچنین تنوع روش های گوناگون حمل و نقل کالا و خدمات به پیچیدگی این مسئله می افزاید. بعلاوه، زمان صرف شده در هر یک از مراحل فرایند تحویل متغیری تصادفی است. از آن رو پایش متغیرهای زمانی در یک فرایند تحویل از اهمیت خاصی برخوردار است. در این مقاله، با یک مطالعه کاربردی در شرکت TNT در ایالت دلاور آمریکا نشان داده می شود که چگونه می توان زنجیره های تحویل در مدیریت زنجیره تامین را در قالب فرایندهای چندمتغیره مدل بندی نمود. همچنین به منظور پایش فرایند ، به استقرار نمودار بهینه اقتصادی – آماری نمودار کنترل چند متغیره T2 DWL   معرفی شده توسط فراز و پارسیان (2006) بر پایه مدل اقتصادی لورنزن و وانس (1986) پرداخته و سپس با استفاده از روش جستجو ژنتیک الگوریتم مقادیر بهینه پارامترهای نمودار کنترل تعیین گردیدند


، ، ، ،
جلد 22، شماره 3 - ( 9-1390 )
چکیده


Reza Baradaran Kazemzadeh، Mahdi Karbasian، Mohammad Ali Babakhani،
جلد 23، شماره 1 - ( 3-1391 )
چکیده

عملکرد یک نمودار X-bar معمولاً تحت این فرض که انحراف معیار فرآیند به خوبی تخمین زده شده و تغییر نمی کند، بررسی می شود. البته این فرض در عمل معمولاً درست نبوده و نمودارهای X-bar در برابر اشتباهات تخمین انحراف معیار فرآیند یا تغییرات انحراف معیار پایدار نیستند. در این مقاله به بررسی یک نمودار کنترل میانگین متحرک موزون نمایی با بازه های نمونه گیری متغیر برای کنترل تغییرات در میانگین فرآیند پرداخته می شود. حدود کنترل بهینه به نحوی تعیین شده که نمودار در برابر اشتباهات تخمین انحراف معیار یا تغییرات آن پایداری خوبی داشته باشد. برای مقایسه عملکرد آن با سایر نمودارهای مشابه از روش زنجیره مارکوف استفاده شده و با استفاده از شبیه سازی، نتایج به دست آمده بررسی شده است. علت استفاده از ویژگی بازه های نمونه گیری متغیر، واکنش سریع تر نمودار به تغییرات میانگین است.


وحید کاکاوند، رضا برادران کاظم زاده،
جلد 24، شماره 3 - ( IJIEPM 1392 )
چکیده

همانطوری که دانش یک قدرت است، اطلاعات نیز در زنجیره های تامین یک قدرت است. اطلاعات، تصمیم گیرندگان را برای پیشروی در رقابت، مجهز و قدرتمند میسازد، قدرتمند برای راه اندازی یک کسب و کار به صورت یکنواخت و کارا، و قدرتمند برای موفق شدن در یک محیط رقابتی بسیار پیچیده. اطلاعات یک نقش کلیدی در مدیریت زنجیره تامین بازی میکند. اینکه چگونه ترکیب های مختلفی از اشتراک اطلاعات بر اساس جهت جریان اطلاعات می تواند روی عملکرد تاثیر بگذارد هنوز درک نشده است. این مطالعه سناریوی های مختلف اشتراک اطلاعات را طراحی می کند تا عملکرد زنجیره تامین را از طریق یک مدل شبیه سازی تجزیه و تحلیل کند. ما کارا ترین سناریوی را شناسایی کرده ایم و کارایی هر سناریوی اشتراک اطلاعات را نیز تخمین زده ایم. نتایج این تحقیق نشان می دهد که اشتراک اطلاعات دوطرفه بسیار کارا تر از سایر سناریوی ها، عمل می کند و همچنین اشتراک اطلاعات تقاضا از اشتراک اطلاعات تامین با ارزش تر می باشد. ضمناً، با استفاده از طراحی آزمایشها، تاثیر پارامترهای فرایند تقاضا بروی سود حاصل از اشتراک اطلاعات بررسی شد که نتایج نشان داد ضریب همبستگی بین تقاضا در این دوره و دوره قبل بیشترین تاثیر مثبت و واریانس جمله خطا در فرایند تقاضا، بیشترین تاثیر منفی را روی سود حاصل از اشتراک اطلاعات دوطرفه دارد.



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق