جستجو در مقالات منتشر شده


2 نتیجه برای Deteriorating Items

، ،
جلد 20، شماره 3 - ( 10-1388 )
چکیده

  در این مقاله، مطالعه بر روی یک تامین کننده و تعدادی خریدار به همراه چند کالای مختلف جهت سفارش در نظر گرفته شده است . مسئله ای که در این مقاله به آن توجه شده است فسادپذیر بودن محصولات با طول عمر ثابت و داشتن تاریخ انقضا می باشد. در ضمن طول دوره برنامه ریزی به صورت یک متغیر در مسئله محاسبه می شود. مسئله از دو دیدگاه مختلف بررسی شده است: بازپرسازی توام و برنامه ریزی مشارکتی . از دید بازپرسازی توام [6] ب مدل ارائه شده در [3] اساس قرار گرفته است . برای حالتی که عمر محصول از طول دوره کمتر می باشد هزینه ای برای کمبود ناشی از فاسد شدن محصول در نظر گرفته شده است.

از دید برنامه ریزی مشارکتی، به بررسی هزینه های حمل و نقل تامین کننده و هزینه های عدم تحویل به موقع (نگهداری وکمبود) خریداران به طور همزمان در یک شبکه زنجیره تامین، پرداخته می شود مسئله بصورت تک دوره ای و چند دوره ای برنامه ریزی می شود(تفاوت کمی بین مدل تک دوره ای وچند دوره ای وجود دارد). هدف آنست که ببینیم در صورتی که محصول دارای تاریخ انقضا باشد ، آیا این مسئله تاثیری روی طول دوره های برنامه ریزی دارد وبا توجه به هزینه های مختلف خود مدل مقداردهی به طول دوره را بر عهده بگیرد. و در ضمن در حالتی که کالا فساد پذیر است ، به چه میزان از هر کالا و در چه زمانی سفارش داده می شود. سعی شده فرضیات هر دو دسته از مدلها به هم نزدیک باشد. مثلا در هر دو تقاضا و هزینه ها بر واحد زمان در نظر گرفته شده است.
، ، ،
جلد 20، شماره 4 - ( 12-1388 )
چکیده

این مقاله به بررسی اثر تورم بر مدل EPQ برای اقلام فسادپذیر و با فرض خرابی تصادفی ماشین و دوره تعمیر ثابت، می‌پردازد. نرخ تقاضا تابعی از تورم فرض شده و با افزایش تورم، تقاضا نیز افزایش می­یابد. هدف مدل، تعیین دوره زمانی بهینه تولید در سیستم تولید- موجودی می‌باشد به طوریکه مجموع ارزش فعلی کلیه هزینه‌ها شامل هزینه نگهداری موجودی، هزینه اقلام فاسد شده، هزینه راه­اندازی، هزینه تشخیص و تعمیر خرابی ماشین و هزینه فروش از دست رفته، در واحد زمان با در نظر گرفتن نرخ تورم در یک افق برنامه‌ریزی محدود، حداقل شود. با توجه به پیچیدگی مدل و استفاده از روابط تقریبی سری تیلور برای عبارات نمائی، در نهایت رابطه‌ای برای محاسبه تقریبی دوره زمانی بهینه تولید بدست آمده است و اثرات تورم، فساد اقلام، خرابی ماشین و ... بر دوره بهینه تولید به کمک تجزیه و تحلیل عددی مطالعه شده است.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق