جستجو در مقالات منتشر شده


3 نتیجه برای زنجیره تامین یکپارچه

آسیه وریانی، پرویز فتاحی،
جلد 24، شماره 1 - ( 3-1392 )
چکیده

در این تحقیق یک مدل اندازه نمونه دو سطحی شامل یک تولیدکننده و یک انبارمرکزی یکپارچه با اضافه کردن محدودیت تاثیرپذیری تقاضا از متوسط درصد کمبود مورد بررسی قرار گرفته است. در این مدل، انبارمرکزی با تقاضای تصادفی مشتری روبرو می‌باشد و هزینه سفارش‌دهی انبار با سرمایه‌گذاری قابل کاهش می‌باشد. کارخانه دارای دو بخش مونتاژ و پردازش می‌باشد. مواد به دو صورت وارد بخش مونتاژ می گردند؛ گونه ای از مواد تحت عنوان مواد پردازش شده از واحد پردازش و برخی دیگر تحت عنوان مواد اولیه آماده، از بیرون کارخانه وارد مرحله مونتاژ می‌گردند. در مرحله مونتاژ تحت فرایندهای لازم، کالای نهایی تولید می شود. پس از ارایه یک مدل برنامه‌ریزی غیرخطی، از دو روش شاخه‌وکران و روش گرادیان کاهشی تعمیم‌یافته برای حل مدل استفاده شده است. سپس به کمک آزمایش‌های عددی کارایی روش‌های پیشنهادی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
صمد عالی، آرش عبداله زاده، غلامرضا سلطانی فسقندیس، داود نوروزی، علیرضا بافنده زنده،
جلد 25، شماره 4 - ( 12-1393 )
چکیده

در این مقاله سعی می گردد چارچوبی از یک مدل جدید برای بهینه سازی تصمیمات در یک زنجیره تأمین مجتمع در سطح تاکتیکی ارائه شود. برای این کار از بین انواع زنجیره های تأمین، زنجیره تأمینی متشکل از چهار جزء در نظر گرفته شده است. این چهار جز عبارتند از تامین کنندگان، تولید کنندگان، توزیع کننده و خرده فروش­ها. برای ارائه مدل ریاضی بهینه­سازی تصمیمات در زنجیره تأمین، قبل از هر چیز برای هر جزء از زنجیره تأمین اهداف و محدودیت­هائی بر اساس ادبیات تحقیق تشخیص داده شد. با توجه به اینکه هدف بهینه سازی کل زنجیره تأمین است بنابراین برای بیان ریاضی از برنامه­ریزی آرمانی استفاده شده است. برخی از عناصر همچون اهداف و پارامتر­ها در دنیای واقعی حالت غیر قطعی و فازی دارند. بنابراین به کارگیری ریاضیات فازی برای مدل سازی چنین شرایطی مناسب خواهد بود. در این مقاله تنها توابع هدف به صورت فازی در نظر گفته شداند. برای فازی سازی توابع هدف، تابع عضویت معرفی شده توسط زیمرمن و برای حل مدل روش حداکثر حداقل زاده و روش لاندای زیمرمن معرفی شده است.
علی محمد میثمی، مصطفی صالحی، دکتر حامد سلمان زاده،
جلد 28، شماره 1 - ( 3-1396 )
چکیده

سیستم زنجیره تامین مورد بررسی در این مقاله حلقه بسته می باشد که تولید کننده برای تامین تقاضا دو راه در اختیار دارد: یکی تولید محصولات جدید و دیگری باز تولید محصولات برگشتی. محصولات باز تولید شده هیچ تفاوتی با محصولات جدید ندارند و می توانند در یک بازار و با قیمت مشترک به فروش بروند. در این مقاله تقاضا دارای عدم قطعیت بوده و وابسته به قیمت فروش است. همچنین بازگشتی ها نیز دارای ماهیت احتمالی بوده و حساس به قیمت اکتسابشان می باشند. به علاوه حداقل سطح کیفیتی برای خرید محصولات برگشتی نیز مدنظر قرار می گیرد. از این رو یک مدل برنامه ریزی ریاضی با هدف ماکزیمم سازی سود کل سیستم ارائه گردید که به طور همزمان به تعیین قیمت فروش، مقدار تولید محصولات جدید و محصولات بازتولید شده، قیمت اکتساب و حداقل سطح کیفیت مورد قبول محصولات برگشتی می پردازد.

صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق