جستجو در مقالات منتشر شده


4 نتیجه برای سرعت

، ،
جلد 19، شماره 2 - ( 4-1387 )
چکیده

 در مجاری با پوشش گیاهی انعطاف ­ ناپذیر و بسترهای سیلابی، تخمین مقدار سرعت و دبی حائز اهمیت می ­ باشد. با توجه به جریان آب، توزیع سرعت در این گونه آبراهه ­ ها به سه بخش قابل تقسیم می ­ باشد: بخش یکنواخت تحتانی که به کف آبراهه نزدیک است و دارای سرعت یکنواخت می ­ باشد، بخش فوقانی که بدون پوشش گیاهی می ­ باشد و از قانون توزیع لگاریتمی سرعت تبعیت می­کند و بخش میانی (انتقالی) که تحت تأثیر مومنتم قسمت فوقانی قرار می ­ گیرد. در این مجاری روش ­ های موجود برای برآورد مقدار دبی و سرعت بر اساس سرعت متوسط مبتنی است. در این مقاله روشی تحلیلی جهت محاسبه عمق و توزیع سرعت در ناحیه انتقالی مذکور ارائه گردیده است. نتایج بدست آمده حاکی از تطابق خوب نتایج این مدل با نتایج داده­های آزمایشگاهی است.

  


، ، ،
جلد 19، شماره 3 - ( 7-1387 )
چکیده

  در این مقاله نتایج حاصل از یک مطالعه تجربی در رابطه با سرعت سوزش ابر ذرات آلومینیم در مخلوط گازی اکسیژن/ نیتروژن ارایه می­گردد. این تحقیق به بررسی تاثیر میزان اکسیدایزر موجود در مخلوط اکسیژن/ نیتروژن بر سرعت انتشار شعله و سرعت سوزش ابر ذرات آلومینیم به قطر 18 میکرون می­پردازد. برای انجام آزمایشات از دستگاه موجود در آزمایشگاه تحقیقاتی سوخت و احتراق دانشگاه علم و صنعت ایران استفاده شده است. نتایج آزمایشات نشان می­دهد که با افزایش درصد اکسیژن در مخلوط اکسیژن/ نیتروژن از 21 درصد به 25 درصد، سرعت سوزش ذرات آلومینیم افزایش می­یابد اما با افزایش غلظت ذرات، از روند افزایش سرعت کاسته می­شود. همچنین افزایش درصد اکسیژن در مخلوط اکسیژن/ نیتروژن از 21 درصد به 25 درصد، حد رقیق اشتعال­پذیری را از 95 گرم بر مترمکعب در 21 درصد اکسیژن به 94 گرم بر مترمکعب در 25 درصد اکسیژن کاهش می­دهد.


، ،
جلد 19، شماره 3 - ( 7-1387 )
چکیده

کیفیت اســپری به خواص سیال، شرایط محیطی و نوع پودرکننده بستگی دارد. در این مقاله با استفاده از سیستم PDA (Phase Doppler Anemometer) تأثیر پارامترهای هندسی یک انژکتور پیچشی بر روی اندازه و سرعت قطرات اسپری مورد مطالعه قرار گرفته و با اندازه‌گیری‌های انجام یافته مشخص می‌شود که تغییر هر یک از اندازه‌های ابعادی انژکتور پیچشی چه تأثیری بر سرعت و اندازه قطرات می‌گذارد. بدین ترتیب می‌توان در طراحی و آزمایشهای عملکردی، راهکاری برای انجام اصلاحات در دست داشت و همچنین بانک اطلاعات تدوین شده می‌تواند برای کالیبراسیون نرم‌افزارهای طراحی انژکتور مورد استفاده قرار گیرد


، ،
جلد 19، شماره 5 - ( 10-1387 )
چکیده

در کامپوزیتهای ریختگی Al-SiCp وجود تخلخل های گازی و انقباضی و نیز خوشه ‌ های حفره- ذرات و ذره- ذره باعث تضعیف پیوند فصل مشترک می ‌ شوند، این عوامل باعث می ‌ شوند تا انفصال فصل مشترک بعنوان عامل موثر در شکست کامپوزیتها عمل نماید. تغییر شکل داغ کامپوزیتها یکی از روشهای مناسب در بهبود فصل مشترک و کاهش تخلخل نمونه ‌ های کامپوزیتی ریختگی است . در این تحقیق کامپوزیتهای A356 حاوی 10% ذرات SiC (با اندازه متوسط ذره 38 میکرومتر) به روش کامپوکستینگ تهیه شده ‌ است. این کامپوزیتها تحت فرایند اکستروژن داغ قرار گرفته و تاثیر سرعت تغییرشکل بر روی ریزساختار و خواص مکانیکی آنها مورد بررسی قرار گرفته است . نتایج نشان می ‌ دهند که انجام عملیات اکستروژن باعث بهبود توزیع ذرات SiC و کاهش درصد تخلخل زمینه و افزایش خواص مکانیکی نسبت به حالت ریختگی می ‌ شود. با اینحال افزایش سرعت تغییرشکل شرایط شکست ذرات را حادتر کرده و لذا استحکام نهایی و درصد ازدیاد طول کامپوزیت تا حدودی افت می ‌ کنند ولی تنش تسلیم افزایش می‌یابد.

 



صفحه 1 از 1     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق