روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
گزارشی برگزاری رقابت های کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1393/12/24 | 

  گزارشی برگزاری رقابت های کارآفرینی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران

  AWT IMAGE

  رویداد Start Up weekend  بازی سازی از تاریخ 20 اسفند ماه 1393 در محل دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران همزمان با 4 دانشگاه تهران، صنعتی شریف ، امیر کبیر و شهید بهشتی شروع بکار کرد.

  سخنران این مراسم دکتر علی اکبر جلالی، عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت و حسین مزروعی نماینده جهانی  

Start Up Weekend   بودند. در ابتدا شرکت کنندگان ایده پرداز هرکدام در یک دقیقه ایده خود را اعلام کرده و بعد از آن رأی گیری در خصوص ایده ها انجام شده و 10 تیم با تعداد رأی بیشتر اعلام شد. سپس شرکت کنندگان برای تشکیل تیم به سالن رفته و 10 گروه تشکیل دادند و در خصوص طرح ایده هایشان صحبت کردند.

  در ادامه روز پنج شنبه 21 اسفند ماه شرکت کنندگان از ساعت 08:00 صبح در محل دانشکده صنایع حضور داشتند. بعد از صرف صبحانه به کارگاه آموزشی رفته و مدل کسب و کار و انجام کار گروهی را توسط یکی از مربیان آموزش دیدند.

  بعد از کارگاه آموزشی تیم ها به ادامه فعالیت خود در کلاس ها ادامه داده و تا ساعت 10 شب به کارهای تیمی پرداختند.

  روز جمعه 22 اسفند ماه ساعت 08:00 صبح شرکت کنندگان در محل رویداد حضور داشتند و بعد از کارگاه آموزشی free to play خود را برای ارائه بعد از ظهر آماده کردند.تیم های انتخاب شده به فعالیت های بازی سازی ادامه داده و نهایتا در ساعت 16:00 اقدام به جمع بندی پروژه های خود برای ارائه آماده شدند.

  ساعت 17 در آمفی تئاتر شهید بهرامی بعد از تلاوت آیات کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران برنامه اختتامیه آغاز شد. در آغاز مراسم اختتامیه دکتر کلانتر، معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران در سخنانی از ضرورت و اهمیت مسائل کارآفرینی به عنوان پشتوانه ای قوی برای بخش آموزش کشور یاد کرد و بر اشباع حوزه آموزش و ضرورت پرداختن به حوزه های فناوری و ایجاد کسب و کارهای دانش بنیان و همچنین خروج از فاز صرف آموزشی و پژوهشی و ورود به حوزه تجاری سازی فناوری تاکید کرد.

AWT IMAGE

  در بخش دیگری از این مراسم و بعد از ارائه تیم ها ، دکتر دوایی،معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران به شرکت کنندگان و برگزار کنندگان به نمایندگی از طرف دانشگاه خیر مقدم گفت و در سخنانی به اهمیت حوزه فناوری وشاخص های توسعه یافتگی کشورهای پیشرفته اشاره نمود

  دکتر دوایی در ادامه به اهمیت برگزاری رقابت های کارآفرینانه به منظور پر کردن فاصله ای کشورمان در حوزه فناوری تاکید کرد.

  وی در پایان صحبت های خود به اقدامات صورت گرفته در دانشگاه علم و صنعت در حوزه کارآفرینی از جمله احداث فن راه برای توسعه محصولات جدید و نمونه سازی سریع اشاره کرد و گفت: خوشبختانه ظرفیت دانشگاه علم و صنعت برای تجاری سازی محصولات فناورانه بسیار مثبت است.

  در ادامه این برنامه و پس از ارائه تیم ها، داوران به مدت 30 دقیقه برای ارزیابی ایده ها به مشورت نشستند و نهایتا 3 تیم برتر از بین این افراد انتخاب شدند.

  گفتنی است، تیم نخست این رقابتها شانس حضور در کنفرانس پل برلین را خواهد داشت. به این صورت که تیم اول هر «استارت‌آپ ویکند» ۳ روز فرصت دارد تا یک ویدئوی ۳ دقیقه‌ای درباره تیم، ایده و مدل درآمدی‌شان آماده کند. از این ۷ تیم برنده، یک نفر نماینده با حمایت مالی کامل (هواپیما، اقامت و بلیت شرکت در رویداد) می‌تواند در رویداد iBridge در برلین شرکت کند. این رویداد شامل ۳ روز کنفرانس و ۳ روز دیگر تور بازدیدی  « Start Up»های موفق آلمانی خواهد بود .

  در پایان ایده ها به ترتیب زیر انتخاب گردید :

  ایده شماره هشت با نام اکو چرخش به karex رتبه اول

  ایده شماره چهار با نام ماجراجو چرخش به Flutz رتبه دوم

  ایده شماره یک با نام Linesouls چرخش به Doodle احراز رتبه سوم

  در پایان اختتامیه با حضور دکتر جلالی عضو هیئت علمی دانشکده برق، دکتر مینایی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر ، مهندس حسن کریمی قدوسی قائم مقام بنیاد بازهای رایانه ای و مهندس پورمسگری از حوزه کارآفرینی از همه شرکت کنندگان تقدیر شد و گواهینامه شرکت در  Start Up Wikend  دانشگاه علم و صنعت به شرکت کنندگان اهدا شد.

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.39350.fa.html
برگشت به اصل مطلب