روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
برگزاری اولین جلسه کمیته راهبری انستیتو توربین گاز

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/12/16 | 
برگزاری اولین جلسه کمیته راهبری انستیتو توربین گاز

 
با حضور معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران، اولین جلسه کمیته راهبری انستیتو توربین گاز به منظور تصویب فاز دوم قرارداد تاسیس انستیتو، در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
اعضای کمیته راهبری انستیتو توربین گاز شامل معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز- مهندس عراقی (رییس کمیته)؛ رییس دانشگاه علم و صنعت ایران- دکتر برخورداری؛  مدیرعامل شرکت توربوکمپرسور نفت- مهندس یزدان پناه؛ مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران- دکتر پاک سرشت (نایب رییس کمیته)؛ مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران- مهندس توکلی؛ مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران- مهندس منتظر تربتی؛ مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی گاز- مهندس صدیقی؛ معاون شرکت توربوکمپرسور نفت- دکتر طائب و رییس انستیتو- دکتر منتظری (دبیر کمیته) است که در جلسه حضور داشتند.
در این نشست مهندس عراقی (معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز)، درباره ضرورتهای تاسیس انستیتو توربین گاز سخن گفت و تاکید کرد انستیتو فکر خوبی است که صنعت، دانشگاه و شرکت ملی گاز ایران برنامه ریزی کنند چگونه بهترین بهره وری را در خصوص توربینهای گاز داشته باشیم. وی از اعضای کمیته تخصصی و کمیته راهبری درخواست کرد تصمیمات خود را بر مبنای اهداف فوری و مهم اتخاذ نمایند و گفت: در حال حاضر در OTC و مپنا و... به اندازه کافی توربین گاز داریم و اکنون برایمان خیلی مهم است که بهره وری آنها را افزایش دهیم.
سپس دکتر پاک سرشت (مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران)، با اشاره به مطرح شدن ایده شکل گیری انستیتوها در وزارت نفت از سال 1394، گفت: این ایده یعنی با رویکرد جدید می خواهیم اقدامات مهم و اولویت دار را در برنامه کاری خود قرار دهیم. وی توضیح داد فکر تاسیس انستیتو توربین گاز به واسطه سابقه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران، OTC و شرکت ملی گاز ایران که از سالها قبل شکل گرفته بود، ایجاد شد و امروز با پایان فاز اول، در اولین جلسه شورای راهبری توربین های گاز هستیم.
در ادامه این جلسه، دکتر منتظری (رییس انستیتو)، با اشاره به سابقه همکاری مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران با شرکت ملی گاز و شرکت توربوکمپرسور نفت، ساخت توربین ملی IGT25 را نمونه خوب و افتخارآفرین همکاری دانشگاه و صنعت معرفی کرد و توضیح داد: دانشگاه در این پروژه ملی، نقش مشاور و نظارت بر پروژه داشته و این توربین در آبانماه 94 در ایستگاه دهق نصب شده و تا کنون 10 هزار ساعت کارکرد داشته است. وی سپس به معرفی اعضا و شرح وظایف کمیته های ذیل مجموعه انستیتو و گزارش پیشرفت فاز اول قرارداد آن پرداخت. این فاز در تاریخ 15/11/96 خاتمه یافته و گزارش آن در قالب 16 مجلد تدوین شده است.
پس از توضیح اقدامات انجام شده و معرفی سند توسعه فناوری، نقشه راه و برنامه جامع تحقیقاتی، تصویب فاز دوم طرح، به برگزاری جلسه دوم کمیته راهبری انستیتو در بهار سال آینده و پس از ارزیابی اقتصادی طرح موکول شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه :https://telegram.me/IUST_Official
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.52524.fa.html
برگشت به اصل مطلب