آیین تقدیر و تکریم و استقبال و معارفه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد
با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر رستمی (رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها)، اعضای هیات رییسه دانشگاه و جمعی از اساتید و کارکنان، مراسم تقدیر و تکریم از خدمات حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمینژاد (مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران) و استقبال حجتالاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، در روز سهشنبه ۸ شهریورماه ۱۴۰۱ در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه، پس از قرائت کلام الله مجید توسط دکتر امیر ذاکری و نمایش کلیپ معرفی دانشگاه، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، در سخنانی ضمن خوشامدگویی به مهمانان و حاضران در جلسه و گرامیداشت هفته دولت، به بیانات مقام معظم رهبری در مورد دانشگاه علم و صنعت ایران و نامگذاری این دانشگاه به عنوان «فیضیه دانشگاهها» از سوی معظمله اشاره و با ذکر این مطلب که بسیاری از حکمرانان کشور از دانشگاه علم و صنعت ایران بودهاند، گفت: اینکه مقام معظم رهبری میفرمایند دانشگاه علم و صنعت ایران هم افتخارات علمی دارد و هم افتخارات انقلابی و آن را فیضیه دانشگاهها مینامند، به اعتبار وجود و حضور شخصیتهای برجستهای است که همواره از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون در دانشگاه علم و صنعت ایران حضور داشتهاند و همینطور مراکز دینی، هیأتها و تشکلهایی که شبانهروز برای ارتقای آگاهیهای دینی ما تلاش و کمک میکنند که به عقیده من شاهبیت آن، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه است.
رئیس دانشگاه با تبیین برخی خصوصیات اخلاقی و شخصیتی حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمینژاد، از مجاهدتها و تلاشهای مستمر و موثر وی در زمینه جذب اساتید متعهد و انقلابی در هیأت اجرایی جذب و حضور پررنگ و اثرگذار ایشان در جلسات هیات رئیسه، شورای فرهنگی و شورای دانشگاه تقدیر کرد. همچنین ضمن اعلام آمادگی کامل دانشگاه برای همکاری با حجتالاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، از قبول مسئولیت توسط وی تشکر و برایش آرزوی توفیق نمود.
در ادامه مراسم و پس از پخش کلیپی از سخنان مقام معظم رهبری و نیز توصیف شخصیت و عملکرد دوازده ساله مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت ایران توسط تعدادی از دانشگاهیان؛ حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمینژاد سخنرانی کرد.
مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تشکر از حضور دانشگاهیان در این مراسم، از دغدغههای خود در طول دوران مسئولیت و فراز و فرودهای کار در دانشگاه سخن گفت. وی با تصریح بر اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، ظرفیتهای بسیار زیادی دارد، به پذیرش مأموریتهای بزرگ و انجام طرحهای کلان ملی در دانشگاه علم و صنعت ایران اشاره و تاکید کرد: اگر امروز جمهوری اسلامی ایران، اقتدار و موقعیتی دارد که استکبار و قلدرهای جهانی نمیتوانند آن را تهدید کنند، تردید نکنید که دانشگاه علم و صنعت ایران، در این اقتدار سهم بالایی دارد.
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمینژاد در خاتمه، ضمن آرزوی موفقیت برای حجتاسلام والمسلمین شریف اصفهانی، از قصورات و کوتاهیهای احتمالی خود در دوران مسئولیتش، طلب حلالیت و برای همگان، آرزوی حسن عاقبت کرد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر رستمی (رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها)، سخنران بعدی این مراسم بود. وی با اظهار خوشوقتی از حضور در جمع دانشگاهیان علم و صنعت ایران، گفت: انصافا آنچه درباره دانشگاه علم و صنعت ایران گفته میشود، بیراه نیست. دانشگاه علم و صنعت ایران، هم سابقه جدی در انقلاب و دفاع مقدس و حل مسایل انقلاب تا کادرسازی برای مجموعه ارکان نظام در بخشهای مختلف را دارد، هم حرکت علمی و فعالیت در مرزهای دانش و حل مسایل عمومی کشور و هم جریان غالب و پرشتاب و قابل رویت و ملموس اخلاقی، معنوی و دینی که در فضای دانشگاه بارز است و این دانشگاه را از دیگر دانشگاهها متمایز میکند. وی تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران، این امتیازات را دارد و نامگذاری آن به فیضیه دانشگاهها، بیراه نیست.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، با تبیین نظر مقام معظم رهبری در خصوص توفیقات و خدمات کمنظیر و غیر قابل انکار دانشگاهها به نظام و انقلاب اسلامی، گفت: آنچه توفیق در فضاهای کارآمدی نظام اتفاق افتاده - مانند قدرت بازدارندگی و پیشرفتهای نظامی کشور و یا موفقیت در مهار کرونا- محصول قرار گرفتن دانشگاهها در کنار آن بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر رستمی در ادامه، سابقه تاسیس دانشگاه در کشور را محصول آشنایی ما با نظام مدرن و غرب توسعه یافته دانست که ورودی و خروجی آن نیز بر اساس جریان مادیگرا طراحی شده بود و افزود: پس از انقلاب اسلامی، بنا شد بر خلاف جریان مادیگرا و خداگریز، گفتمان اصلی، عبودیت الهی باشد که انسانها بر اساس فلسفه آفرینش، به سمت کمال مطلوب به گونهای که خدا برای انسان طراحی کرده، حرکت کنند. وی در ادامه با اشاره به انقلاب فرهنگی و افزودن درس معارف اسلامی به دروس دانشگاهی، شاگردپروری را از ویژگیهای دانشگاه اسلامی برشمرد و بر اهمیت کادرسازی برای تمدن نوین اسلامی در کنار حرکت در مرزهای دانش و حل مسایل عمومی جامعه تاکید کرد.
وی در پایان با تشکر از حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمینژاد که علیرغم جانبازی، در طول دوران خدمت خود مرارت تردد بین قم و تهران را سالها متحمل بوده است، از قبول مسئولیت توسط حجتالاسلام والمسلمین شریف اصفهانی تشکر و آرزو کرد با ظرفیتهای موجود در دانشگاه و قابلیتهای وی، شاهد موفقیتهای دفتر نهاد در ایفای مأموریتها و وظایف آن باشیم.
آخرین سخنران مراسم نیز حجتالاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) بود که در سخنان کوتاهی از حضور در جمع خانواده بزرگ علم و صنعت ایران اظهار خرسندی کرد و ابراز امیدواری کرد با کمک تجارب مدیر سابق دفتر نهاد و در تعامل با دانشگاهیان بتواند خدمتگزار خوبی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به واسطه دانشگاه علم و صنعت ایران باشد.
اهداء حکم انتصاب دکتر حجتالاسلام والمسلمین شریف اصفهانی و نیز هدیه مقام معظم رهبری و لوح تقدیر ریاست دانشگاه به حجتالاسلام والمسلمین ابراهیمینژاد، پایانبخش آیین تکریم و استقبال از مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بود.
|