روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
تقدیر از مدیر، کارشناس، دانشجویان برتر و حامی مالی کارآموزی ۱۴۰۱ دانشگاه

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/10/13 | 
تقدیر از مدیر، کارشناس، دانشجویان برتر و حامی مالی کارآموزی ۱۴۰۱ دانشگاه


مراسم تقدیر از مدیر، کارشناس، دانشجویان برتر و حامی مالی کارآموزی ۱۴۰۱ دانشگاه، ۱۲ دیماه ۱۴۰۱ در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم ابتدا دکتـر گـرشاسبی (مدیـر واحد کارآمـوزی، بازدیدهای صنعتی و دانش آموختگان دفتر همکاری‌های علمی، صنعتی و فناوری)، ضمن خوشامدگویی به حاضران و اشاره به سابقه درخشان دانشگاه در زمینه کارآموزی، به تبیین رکود چندین ساله دانشگاه تا قبل از سال ۹۸ و همچنین تلاش برای احیاء دوباره کارآموزی در سال ۹۸ و پس از آن و نیز اقدامات انجام شده در این زمینه پرداخت.

دکتر گرشاسبی ضمن ارائه آمار تعداد دانشجویان کارآموزی ۱۴۰۱ و پوسترها و نماهنگ‌های عرضه شده در این سال، هدف واحد کارآمـوزی، بازدیدهای صنعتی و دانش آموختگان (کبد) را ارتقای روز به روز فضای کارآموزی اعلام کرد به گونه‌ای که صنایع، دانشجویان علم و صنعت ایران را با آغوش باز بپذیرند. وی همچنین از سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت به خاطر حمایت مالی و تقبل پرداخت هزینه دوره‌های کمک‌آموزشی به دانشجویان برتر بخش‌های پوستر و نماهنگ دانشگاه، تشکر کرد.
 

در ادامه، دکتر محمدی (مدیر همکاری‌های علمی، صنعتی و فناوری)، ضمن تشکر از اقدامات دکتر کثیری و دکتر گرشاسبی عنوان کرد: اصرار من نیز در ادامه تلاش‌های این عزیزان بر این بوده که بتوانیم به صورت سیستماتیک فضای کارآموزی را برای دانشجویان فرهنگ‌سازی کنیم چرا که فرصت بسیار خوبی است. وی افزود: تلاش ما براین بوده که به کمک دوستان، همکاران دانشکده‌ها و اساتید و متولیان ارتباطات صنعتی دانشکده‌ها و یا بخش کارآموزی، اهمیت این واحد را برای دانشجویان پررنگ‌تر و فضا را رقابتی‌تر کنیم تا کیفیت کارآموزی ارتقاء پیدا کند. 
 
 
در ادامه، مهندس فلسفی (معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت)، گفت: همانطور که دانشجویان کارشناسی‌ارشد و دکتری را با پایان‌نامه و رساله می‌شناسند به نظرم در سطح کارشناسی در واقع کارآموزی باید چنین خاصیتی داشته باشد و به سطحی برسد که دانشجو بتواند حل مسئله کند. وی افزود: ما علاوه بر حمایتی که هم اکنون در خدمت دانشگاه هستیم می‌توانیم در زمینه پذیرش کارآموز در رشته‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع و بازدیدهای صنعتی نیز با دانشگاه همکاری داشته باشیم.
طرح سوالات و ذکر نقطه نظرات و پرسش و پاسخ با سه کارشناس، مدیر و دانشجوی حاضر در جلسه، برنامه بعدی مراسم بود. در پایان نیز از دکتر حسن ملکی‌تبار (مدیر کارآموزی دانشکده مهندسی عمران) به عنوان «مدیر برتر کارآموزی دانشگاه» و صدیقه رضایی (کارشناس کارآموزی دانشکده مهندسی عمران)، به عنوان «کارشناس کارآموزی برتر دانشگاه» و از سازمان جهاد دانشگاهی علم و صنعت به عنوان «حامی مالی بخش‌های پوستر و نماهنگ کارآموزی دانشگاه»، با اهداء لوح،  هدایا و تندیس، تقدیر به عمل آمد.  

 

دانشجویان برتر بخش‌های پوستر و نماهنگ کارآموزی ۱۴۰۱ دانشگاه عبارتند از:
الف) بخش پوستر:
سـارا ضیایی‌کیـا (دانشجـوی رشته مهندسی صنایع)؛ علی جلیلی (دانشجـوی رشته مهندسی مـواد و متـالورژی)؛ علی حاج رسولی‌ها (دانشجوی رشته مهندسی عمران) و سیدمجید حسینی (دانشجوی رشته مهندسی عمران) ؛ سیدعلی اکبر مجلسی (دانشجوی دانشکده مهندسی مکانیک)
ب) بخش نماهنگ:
محمدرضا نصرتی و امیرمحمد نجف‌پور (دانشجویان رشته مهندسی عمران)

 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.69640.fa.html
برگشت به اصل مطلب