روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
رونمایی از دانشنامه استارتاپی ایران در بیستمین رقابت استارتاپی دانشگاه

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ | 
رونمایی از دانشنامه استارتاپی ایران در بیستمین رقابت استارتاپی دانشگاه


رویداد رقابت‌های استارتاپی دانشگاه علم و صنعت ایران، به منظور رونمایی از استارتاپ‌های دارای زمینه خلاقیت و نوآوری، در ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ توسط معاونت فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه برگزار شد.
این رویداد بیستمین رقابت استارتاپی دانشگاه به شمار می‌رود و در آن استارتاپ‌هایی از دانشگاه‌های علم و صنعت ایران، شریف، تهران و واحد‌های مختلفی از دانشگاه آزاد اسلامی، با برپایی غرفه و ایراد سخنرانی به معرفی کسب و کار آنلاین خود پرداختند.
در این رقابت که با هدف معرفی و حمایت از استارتاپ‌های خلاق و نوآور برگزار شد، دکتر محمد جعفرآباد، پیرامون برگزاری سلسله رویداد‌های شناسایی شرکت‌های خلاق سخن گفت و افزود: بحث تشخیص خلاقیت، مساله‌ای با تعدادی پارامتر محدود و ثابت نیست و نمی‌توان گفت اگر کسب و کار آنلاینی، این تعداد ثابت از فاکتور‌ها را داشته باشد، حتماً خلاق است و چنانچه یک کسب و کار آنلاین، یک و یا چند مورد از این فاکتور‌ها را نداشت، هرگز قابلیت ایجاد خلاقیت را ندارد. وی تاکید کرد: بخشی از خلاقیت، مبتنی بر علم و بخش دیگری از آن، یک هنر است. از این رو برگزاری رویداد‌های مبتنی بر علم داده و هوش مصنوعی، یکی از مسیر‌های شناسایی خلاق است و در رویداد رقابت‌های استارتاپی، مرحله اول مبتنی بر جمع‌سپاری آنلاین و مرحله دوم، بر اساس داوری با اساتید است.
سخنران دیگر این رویداد، دکتر نجف‌پور (رئیس شورای عالی فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی) بود. وی یکی از اهداف تأسیس شورای عالی فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی را حمایت از کسب و کار‌های خلاق و استارتاپی دانست و افزود: فناوری و نوآوری، به سرعت در حال پیشرفت است و دانشگاه‌ها باید نقش فعالی در این تحولات ایفا کنند. هدف دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد مشارکت بین دانشگاهی در مسیر رشد و توسعه ایده‌های نوآورانه است تا بتواند از ظرفیت‌های جوانان خلاق در سطح دانشگاه‌های کشور بهره‌برداری کند.

 

در ادامه این رویداد، از سید حمیدرضا مصطفوی کاشانی و بنفشه نظارتی از استارتاپ ثمین پلاس از مرکز پرستاری در منزل ثمین (فعال در حوزه سلامت) به جهت کسب مقام اول در بیستمین رویداد رقابت‌های استارتاپی، احمدرضا عطاردی از استارتاپ دکترفضا (فعال حوزه خدمات هاستینگ و دیجیتال) به جهت کسب مقام دوم و فائزه رنجبر پیربستی از استارتاپ همراه وی‌ام از شرکت میزبان پردازش (فعال در حوزه مرکز داده و خدمات زیر ساختی کسب و کار) به جهت کسب مقام سوم در رویداد رقابت‌های استارتاپی تقدیر به عمل آمد.
در بخش دیگر این رویداد، جلد دوم کتاب دانشنامه استارتاپی ایران با حضور جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران رونمایی شد.
دکتر جعفرآباد، پیرامون مطالب این دانشنامه گفت: استارتاپ‌ها از بدو تشکیل تا رشد و توسعه و یا شکست، داستان‌های پرچالشی دارند و در رفع موانع و غلبه بر چالش‌ها، راهکار‌های مختلفی را انتخاب می‌کنند. کتاب دانشنامه استارتاپی ایران با معرفی داستان زندگی ۵۰ بنیانگذار استارتاپی ایران، گام دوم را در جهت معرفی اکوسیستم استارتاپی ایران برداشته است.
وی افزود: شناسایی دقیق اکوسیستم استارتاپی ایران می‌تواند نقشه راه مناسبی برای دانشجویان و کسب و کار‌های نوپا باشد.
گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جلد‌های اول و دوم کتاب دانشنامه استارتاپی ایران را به رایگان از سایت مجله صدای زنده به نشانی sedayezende.ir دانلود نمایند.
دکتر مزینی (رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه)، دکتر کنگاوری (از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران)، علیرضا رضایی (کارگزار فن بازار البرز و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) و دکتر طوسی (رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی)، از دیگر سخنرانان این رویداد بودند.

 
دکتر کنگاوری به استارتاپ‌ها یادآور شد که شرط رسیدن به موفقیت، گذر از شکست‌های متوالی است و استارتاپ‌ها قطعاً روزی نتیجه تلاش‌های خود را دریافت خواهند کرد.
 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.81259.fa.html
برگشت به اصل مطلب