روابط عمومی دانشگاه- دفاعیه های دکترا
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1402/9/28 | 
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع
رضا رشید (دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع) ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲، از رساله دکتری خود با عنوان «ارائه مدلی پایدار برای مسأله‌ مکان‌یابی-مسیریابی احتمالی میکروهاب‌های متحرک با برداشت و تحویل‌دهی» دفاع خواهد نمود.
چکیده این رساله که به راهنمایی دکتر ابراهیم تیموری انجام شده، به شرح زیر است. ضمنا این جلسه دفاعیه  ساعت ۱۳ در کلاس ۲۰۸ ( طبقه دوم دانشکده صنایع) برگزار می‌شود.

چکیده:
بهبود سیستم‌‏های توزیع به‏ عنوان جزئی جدایی‌ناپذیر از سیستم‌‏های لجستیکی، به عنوان یکی از عنصرهای توسعه و رشد زنجیره‌‏های تأمین محسوب می‌‏شود. یکی از راهکارهای ارائه شده در این حوزه بهره‌‏گیری از میکروهاب‏‌های متحرک (از جمله کامیون‌های مجهز به پهبادها) می‌‏باشد تا به نوعی از ظرفیت وسائل نقلیه با ظرفیت بالا و کیفیت و هزینه‌های اندک خدمت‌رسانی وسائل نقلیه کوچکتر به صورت همزمان بهره گرفته شود.
تحقیق حاضر نیز به منظور ارتقای کارایی حمل و نقل کالا توسط سیستم‌‏های مبتنی بر کامیون و پهباد، با تمرکز بر زمان خدمت‌رسانی به مشتریان و همچنین شاخص‌‏های پایداری (اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی)، چندین مدل‏ ریاضی خطی برای مسائل الف- مسیریابی کامیون و پهباد با زمان حمل و انتشار گاز‏های گل‌خانه‌‏ای وابسته به زمان، ب- مسیریابی ترکیبی کامیون و پهباد با لحاظ احتمال حضور مشتریان و پ- برداشت و تحویل‏‌دهی با درآمد در سیستم دو سطحی کامیون و پهباد و پ- برداشت و تحویل‏‌دهی با درآمد در سیستم ‏مبتنی بر میکروهاب‏‌های متحرک، ارائه شده است. در این خصوص، در مسائل چند هدفه، از رویکرد تابع هدف وزنی بهره جسته شده است. از آنجا که روش‏های حل دقیق قادر به حل مسائل یاد شده در ابعاد واقعی و بزرگ نمی‌‏باشند، در این تحقیق همچنین از یک الگوریتم ترکیبی جستجوی همسایگی متغیر و همچنین یک الگوریتم شاخه و کران برای حل مسائل بهره جسته شده است.
در نهایت با استفاده از ارزیابی مدل‏‌های پیشنهادی با استفاده از داده‌‏های مطالعه موردی و همچنین ساخت داده‌‏های نزدیک به واقع مدل‏های پیشنهادی مورد ارزیابی قرار گرفتند که از نتایج آن می‏‌توان به بالاتر بودن کارایی سیستم‌‏های مبتنی بر کامیون و پهباد به نسبت سیستم‌‏های حمل و نقل مبتنی بر صرفاً وسائل حمل و نقل زمینی اشاره داشت.

کلیدواژه‌ها: مسیریابی احتمالی وسائل نقلیه، برداشت و تحویل‏دهی، میکروهاب‏ متحرک، پایداری، مکانیابی-مسیریابی، مسیریابی با درآمد
نشانی الکترونیکی دانشجو: za.rashid۶۹gmail.com

 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14464.76645.fa.html
برگشت به اصل مطلب