روابط عمومی دانشگاه- دفاعیه های دکترا
دفاعیه دکتری در دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1403/9/10 | 
دفاعیه دکتری در دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر

 
صفورا رضائی آدریانی (دانشجوی دوره دکتری دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر- رشته ریاضی محض گرایش آنالیز) روز یکشنبه ۱۱ آذرماه ۱۴۰۳ از رساله خود با عنوان «توابع کنترل چندگانه و کاربردهای آن در بررسی پایداری و وجود جواب معادلات و نامعادلات تابعی و توابع کسری »، دفاع خواهد نمود.
چکیده این رساله که به راهنمایی دکتر رضا سعادتی و مشاوره دکتر جواد وحیدی انجام شده، به شرح زیر است.
ضمنا این جلسه دفاعیه ساعت ۱۶:۰۰ در دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر برگزار می‌شود.
چکیده:
در این پایان‌نامه،یک مفهوم جدید از پایداری نوع اولام را تحت عنوان پایداری چندگانه مطرح می‌کنیم.  پایداری چندگانه نه تنها مفاهیم قبلی پایداری‌های نوع اولام را پوشش می‌دهد بلکه بهینه‌سازی مسئله را نیز در نظر می‌گیرد. با استفاده از پایداری چندگانه می‌توان حداکثر پایداری معادلات و نامعادلات تابعی وتوابع کسری را با حداقل خطا به همراه جواب بهینه محاسبه نمود. در اادامه, با به کار گیری قضیه نقطه ثابت تناوبی, وجود,  یکتایی و پایداری جواب‌ها را با دو رویکرد فازی و غیر فازی مورد مطالعه قرار می‌دهیم. در پایان, با معرفی چند روش نیمه تحلیلی به یافتن جواب‌های نزدیک به جواب‌های تحلیلی و دقیق می‌پردازیم.
کلمات کلیدی: پایداری, وجود و یکتایی جواب, محاسبات کسری, معادلات و نامعادلات تابعی, فضای فازی, روش‌های نیمه تحلیلی , روش نقطه ثابت تناوبی.
نشانی الکترونیکی دانشجو: safoura_rezaei۹۹mathdep.iust.ac.ir
                                                                                                              
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14464.80223.fa.html
برگشت به اصل مطلب