مرکز تحقیقات سیمان - شناسنامه دوره ها
بهینه سازی فرآیند پخت با استفاده از مطالعات میکروسکوپی کلینکر

حذف تصاویر و رنگ‌ها
شناسنامه دوره آموزشی
عنوان دوره
بهینه سازی فرآیند پخت با استفاده از مطالعات میکروسکوپی کلینکر
اهداف دوره
تشریح اهمیت و ضرورت انجام مطالعات میکروسکوپی در افزایش راندمان پخت و کیفیت سیمان تولیدی
تشریح چگونگی انجام این مطالعات در زمینه های گوناگون از جمله خوراک کوره، مواد اولیه و کلینکر به همراه بررسی جزئیات مستتر در هر عنوان
موضوعات دوره
آشنایی و تشریح مفاهیم مختلفی مانند :
الف) خوراک کوره شامل : دانه بندی تغییرات کوره، هموژناسیون مواد خام، مدولهای کنترل کیفی مواد خام، مدول سولفور به قلیایی، تأثیر اکسیدهای جزئی، کانی های خوراک کوره و پخت پذیری مواد
ب) مواد اولیه شامل : مطالعات سنگ شناسی و کانی شناسی، بررسی پارامترهای کیفی خوراک کوره، مینرالوژی و مدولهای شیمیایی کیفیتی کلینکر، مطالعات مینرالوژی معادن باره به منظور برداشت بهینه و با هدف بهبود شرایط پخت و روش های تعیین کیفیت پوزولان
ج) کلینکر شامل : مشخصات کلینکر، انواع مختلف سیمان پرتلند، توزیع فازی در کلینکر سیمان پرتلند، مطالعات میکروسکوپ کلینکر و کاربرد روش “ono” در مطالعات میکروسکوپی
مخاطبین دوره:
مدیران، کارشناسان و تکنیسین های فرایند پخت، آزمایشگاه کنترل کیفی و آزمایشگاه تنظیم مواد
مدت: دو روز
نشانی مطلب در وبگاه مرکز تحقیقات سیمان :
http://idea.iust.ac.ir/find-54.8413.11307.fa.html
برگشت به اصل مطلب