معاونت پژوهش و فناوری- اخبار
مراسم تودیع و معارفه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1391/12/6 | 

AWT IMAGE

  مراسم تودیع و معارفه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد

  دکتر جبل­عاملی(رییس دانشگاه) در مراسم تودیع و معارفه معاون پژوهش و فناوری که صبح شنبه، پنجم اسفندماه 1391 برگزار شد، گفت: اگر بخواهیم گزارش جامعی از عملکرد دانشگاه ارایه دهیم به نظرم مهمترین دستاورد دانشگاه این بود که افتخار همجواری با پنج شهید گمنام را یافت و ما هر چه تلاش کنیم نمی­توانیم ذره­ای از ایثار و فداکاری شهدا را جبران نماییم.

  رییس دانشگاه در مراسم تودیع دکتر محمدحسن بازیار و معارفه دکتر مرتضی منتظری با تشکر از حاضران در جلسه و ضمن تقدیر از زحمات دکتر بازیار و همکاران ایشان، گفت: این جلسه برای تشکر از تلاشها و خدمات و مدیریت خیلی خوب، با تدبیر، دلسوزانه و صادقانه دکتر بازیار تشکیل شده است. و افزود: از دستاوردهای دانشگاه، ثبات مدیریت بوده است که به نسبت دیگر دانشگاهها و گذشته دانشگاه، کمترین تغییرات را داشته‌ایم و این امر باعث می‌شد به دور از نوسانات خاص، برنامه‌ها را به پیش ببریم و این، به عنوان یادگار در تاریخ دانشگاه باقی می­ماند.

  رییس دانشگاه همچنین از دکتر منتظری به خاطر قبول مسئولیت تشکر کرد و توضیح داد: بنای ما این بود که پژوهشگاه را در کنار مجموعه‌ای به نام حوزه معاونت پژوهشی داشته باشیم ولی بنابر دلایلی، جمع ‌ بندی این شد که دو حوزه را در هم ادغام کنیم و مجموعه پیکره را تحت عنوان معاونت پژوهش و فناوری و پژوهشگاه علم و صنعت ایران داشته باشیم و مجوز هیات امنا را نیز اخذ کردیم.

  وی از دکتر منتظری و دکتر بازیار به عنوان دو عنصر خوش فکر، صادق و دلسوز نام برد و در خاتمه سخنانش با اشاره به تحولات جدی مرتبط با آموزش عالی، تاکید کرد: رقابت تنگاتنگی که در کشور در حوزه فناوری پیش آمده، در جهتی است که برکات زیادی برای آموزش عالی خواهد داشت و ما باید بتوانیم ساختار اداری خود را کوچک و چابک و ساختار پژوهشی دانشگاه را تقویت کنیم تا بتوانیم از فرصت و تحولات پیش آمده بیشترین استفاده را بنماییم.

  پیش از سخنان رییس دانشگاه، دکتر بازیار، گزارش مجملی از دستاوردهای حوزه پژوهش در طول مدت شش سال و اندی فعالیت خود در سمت معاون پژوهش و فناوری ارایه کرد. وی با تقدیر از تک‌تک مدیران سابق و فعلی و کارشناسان و کارکنان این حوزه، دوران مسئولیت خود را به دو بخش تقسیم کرد و گفت: در 4-3 سال نخست، حرکت در لبه دانش مورد توجه بود و سیاست این بود که بگویم قرار نیست هر تغییر و تحول در سطح مدیران، به تغییرات بزرگ در سیستم اداری منجر گردد و در این رابطه، در مورد قوانین یا اقداماتی که به توسعه فعالیت پژوهشی بیانجامد تبادل نظر می‌شد. در آن زمان، نگاهها به دانشگاه، مطابق شان و جایگاه دانشگاه علم و صنعت نبود و تلاش‌های ما برای نگاه علمی و تخصصی به دانشگاه، به سختی پذیرفته می‌شد. اما بعد از آنکه آماری نظیر رشد 600 یا 700 درصدی در سرانه مقالات و در کنار آن، رشد کیفی و 10 برابری ارجاعات مقالات، استخراج شد دانشگاه ما جزو 5 دانشگاه برتر در حوزه علوم تخصصی و جامع کشور شناخته شد و استراتژی ما در خصوص تاثیرگذاری در بیرون بر اساس توان واقعی دانشگاه، به ثمر نشست. دکتر بازیار افزود: در سه سال دوم، بیشتر روی قراردادهای صنعتی و ارتباط با صنعت حرکت کردیم و خوشبختانه با جلب مشارکت هیات علمی توانمند و معتبر و با صرف زمان بسیار، موفق به جذب 7 پروژه کلان ملی شدیم و 2 پروژه کلان جدید نیز معرفی کرده ایم. وی همچنین به بحث چاپ کتب و تاسیس 9 قطب علمی اشراه کرد و دانشگاه را پیش‌قراول ایجاد نشریات تخصصی دانست. دکتر بازیار تصریح کرد: علی‌رغم افزایش انتظارات، بالاترین میانگین تعداد مقالات ISI در کشور را داشته‌ایم و دوره به دوره بر تعداد ارتقا یافتگان دانشیاری و استادی ما اضافه شد و این یعنی اساتید، خود را با انتظارات ما منطبق کردند.

  در ادامه جلسه دکتر منتظری(معاون پژوهش و فناوری و رییس پژوهشگاه علم و صنعت ایران)، ضمن تشکر از ریاست دانشگاه به خاطر حسن ظن و محول کردن این وظیفه به وی، مسئولیت جدید خود را توفیق الهی توصیف و ابراز امیدواری کرد بتواند در راه ارتقای دانشگاه گامهای مثبتی بردارد. وی از دکتر بازیار به دلیل رشد و توسعه قابل توجه شاخص‌های دانشگاه و مدیریت خوب فعالیت‌های این حوزه تشکر کرد.

در پایان جلسه لوح و هدایایی توسط ریاست دانشگاه، به رسم تقدیر و یادبود به دکتر بازیار اهدا شد.

آلبوم تصاویر  

نشانی مطلب در وبگاه معاونت پژوهش و فناوری:
http://idea.iust.ac.ir/find-7.7709.27622.fa.html
برگشت به اصل مطلب