روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
افتتاح کارگاه آموزشی سانع با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1397/1/29 | 
افتتاح کارگاه آموزشی سانع با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف


کارگاه آموزشی «کاربری سطوح مدیریتی و عملیاتی سامانه نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت عتف» بیست و نهم فروردین ماه 1397 با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سرپرست و معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) این دانشگاه آغاز شد.
این کارگاه آموزشی ویژه مدیران و کارشناسان دفاتر طرح های عمرانی دانشگاهها و موسسات آموزشی منطقه یک کشور برگزار می شود.
در ابتدای این نشست، دکتر ذاکری (سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران) با تبریک اعیاد شعبانیه ابراز امیدواری کرد شرکت کنندگان در کارگاه، از برنامه مشترک ستاد وزارت و همکاران دانشگاه علم و صنعت ایران برای عملیاتی شدن سامانه نظارت بر طرح های عمرانی، استفاده لازم را ببرند. وی همچنین از تلاشها و پیگیری های معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف در روزهای پایانی سال گذشته در سازمان برنامه و بودجه که منجر به برای حل معضلات جدی دانشگاهها شد، تقدیر کرد.
سپس دکتر حسین عسکریان ابیانه  (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، در سخنانی ضمن تبریک سال نو و اعیاد ماه شعبان، از رییس و هیات رییسه دانشگاه، معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه و مدیران عمرانی دانشگاههای منطقه یک تشکر کرد و به تبیین وضعیت بودجه عمرانی دانشگاهها در ادوار مختلف پرداخت. وی توضیح داد: در سال 1396، کل اعتبارات کشور در بخش جاری، 380 هزار میلیارد تومان بوده که سهم آموزش عالی در این سال، 47/2 بوده است. وی افزود: امسال این سهم مستقیم، به 9/2 افزایش یافته است و 11 هزار میلیارد تومان در کل دانشگاهها، اعتبارات جاری داریم که البته 70 تا 80 درصد آن، پرسنلی است و مسایل دانشجویی و... هم وجود دارد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ذکر این مطلب که امسال خوشبختانه سود شرکتها به اعتبارات جاری منتقل شده، گفت: رشد عدد نقدینگی آموزش عالی، 31 درصد بوده و اگر این اعداد محقق شود، در سال 1397 مشکلات کمتری خواهیم داشت گرچه با وجود مشکلاتی نظیر نوسانات ارز و مسایل بین المللی، به نظر می رسد سال پرچالشی پیش رو باشد.
دکتر عسکریان از برنامه ریزی برای استفاده از فاینانس به صورت وام با بازپرداخت توسط دولت، برای هزینه در بخش عمرانی دانشگاهها خبر داد و تبصره متوازن را ظرفیت جدید دیگری برای استفاده دانشگاهها معرفی کرد. وی همچنین گفت: از سال 97 اجازه استفاده از اعتبارات استانها را داریم و علاوه بر آن آیین نامه ای تهیه و به دولت ارسال شده که مطابق آن 40 درصد اعتبارات پژوهشی دستگاههای اجرایی باید هر سه ماه در حسابی واریز شود تا سهم دانشگاه از آن معین گردد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با اشاره به اینکه حدود دو میلیون و دویست هزار متر مربع فضای در حال ساخت در آموزش عالی کشور داریم که 45 درصد آن از طریق درآمدهای غیر دولتی و توسط خیرین در حال انجام است، بر لزوم استفاده از ظرفیت های خیرین و نیز ارتباط با دانش آموختگان دانشگاهها تاکید کرد و در خاتمه، بهره برداری از سامانه نظارت بر طرحهای عمرانی را بسیار مهم دانست و از زحمات دانشگاه علم و صنعت ایران تقدیر کرد.
در ادامه جلسه با اهدای لوح از دکترکاویان پور (دبیر عمرانی دانشگاههای منطقه یک کشور) تجلیل شد.
گفتنی است در این کارگاه یک روزه قرار است مباحث مکانیزاسیون و نظارت و ارزیابی پروژه های عمرانی؛ کنترل بر عملکرد دستگاهها و دانشگاههای ذیربط؛ نحوه ارائه گزارشات آنلاین از آخرین وضعیت پروژه ها و اعتبارات پروژه های عمرانی در سامانه نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت عتف، به شرکت کنندگان آموزش داده شود.

  آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.52729.fa.html
برگشت به اصل مطلب