روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان عراق: خواستار انتقال تجربیات دانشگاه علم و صنعت ایران هستیم

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1395/12/25 | 

وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان عراق: خواستار انتقال تجربیات دانشگاه علم و صنعت ایران هستیم

  

AWT IMAGE

                                                                                                            

وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان عراق با تاکید بر همکاری و توسعه روابط دانشگاهی، خواستار انتقال تجربیات دانشگاه علم و صنعت ایران شد.

یوسف گوران در دیدار هیأتی از دانشگاه علم و صنعت ایران، گفت: گسترش همکاری این دانشگاه با دانشگاه‌های اقلیم کردستان برای همکاری آن برای ایجاد دانشکده شیمی در دانشگاه صلاح‌الدین است.

وی در این دیدار، خواستار گسترش همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران با دانشگاه‌های اقلیم کردستان، مساعدت این دانشگاه برای ایجاد دانشکده شیمی در دانشگاه صلاح‌الدین، برگزاری دوره‌های مشترک در مقاطع تحصیلات تکمیلی و ... شد.

در ادامه هیئت اعزامی دانشگاه علم و صنعت ایران نحوه فعالیت و برخی امور دانشگاهی را تشریح کردند.

دانشگاه علم و صنعت تهران پس از تأیید هیأت امنای دانشگاه و کسب مجوز شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران، شعبه خود را در اقلیم کردستان عراق افتتاح می‌کند.

براساس اعلام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، طرح پیشنهادی افتتاح شعبه دانشگاه علم و صنعت ایران با موافقت وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان عراق ، در کمیته‌ ویژه ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت تا متعاقب آن در صورت مثبت بودن نظر کمیته ویژه در جلسه شورای عالی وزارت اموزش عالی اقلیم کردستان عراق، مطرح و تصمیم‌گیری شود.

به همت رایزنی فرهنگی ایران در عراق، هیأتی از دانشگاه علم و صنعت ایران به منظور تبادل نظر و اجرای فرایند راه‌اندازی شعبه دانشگاه، عازم شهر اربیل شدند. این هیأت در بدو ورود به اربیل، با یوسف گوران، وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان عراق دیدار و گفت‌وگو کرد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.49121.fa.html
برگشت به اصل مطلب