روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1396/3/22 | 

با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد

   

AWT IMAGE

                                                                                                               

مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی شاهد و ایثارگر دانشگاه علم و صنعت ایران، بیستم خردادماه 1396با حضور معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیز اعضای هیات رییسه در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

در این مراسم از 26 دانشجوی ممتاز آموزشی و پژوهشی شاهد و ایثارگر دانشگاه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.

در مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی شاهد و ایثارگر دانشگاه که همزمان با زادروز فرخنده امام حسن مجتبی (ع) برگزار شد، ابتدا دکتر ارجمندی (مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه)، گزارشی از فعالیت مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و روند رشد علمی دانشجویان در یک سال گذشته ارایه کرد. وی توضیح داد که با حمایت هیات رییسه دانشگاه و اساتید راهنمای دانشجویان شاهد و ایثارگر و با اقداماتی نظیر ایجاد مرکز مشاوره در سطح مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر و تدوین آیین نامه داخلی دانشجویان نمونه و ممتاز، تغییرات خوبی نظیر ایجاد فضای بالندگی، خودباوری و اعتماد به نفس در میان دانشجویان شاهد و ایثارگر، تقویت بنیه علمی و در نتیجه رشد علمی دانشجویان را شاهد بودیم. وی ابراز امیدواری کرد این مدیریت بتواند وظیفه خود را در قبال دانشجویان شاهد و ایثارگر به خوبی ایفا کند.

در ادامه، دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، ضمن تبریک میلاد کریم اهل بیت (ع) و خیرمقدم گویی به مدعوین و دانشجویان حاضر در جلسه، با بیان اینکه پیشرفت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه بسیار خوب و چشمگیر بوده است، از تلاش و جدیت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه که روز به روز، رشد و تعالی داشته اند، و نیز تلاشهای خالصانه دکتر ارجمندی در سمت مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سپاسگزاری کرد.

رییس دانشگاه با تاکید بر اینکه کانون اصلی حرکت، خود دانشجویان هستند که باید فعالیت های علمی و فرهنگی را منسجم کنند خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: اولویت همه شما خدمت به اسلام و انقلاب اسلامی و نظام است و همه باید تلاش کنید که جانشین بسیار خوبی برای اسلاف خود باشید و در راه ایثار و فداکاری برای کشور، در خط مقدم باشید . جبهه ای که شما در آن هستید، سنگر علم و دانش است و باید در آن پیشرو باشید و ما هم در حد توان در خدمت شما هستیم که بتوانید تمام سرافرازی هایتان را بروز دهید.

   

AWT IMAGE

                                                                            

در ادامه مراسم، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی (معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران) در خصوص مقام و جایگاه والای شهید و شهادت در فرهنگ دینی و اعتقادی سخنرانی کرد. وی گفت: در هر جامعه ‌ای، برخی واژه‌ها در میان مردم از ویژگی‌ خاص برخوردار است. در جامعه اسلامی نیز کلمه شهید بسیار مورد احترام است زیرا شهید همانطور که در قرآن هم آمده، به دلیل اعتقادش جان خود را در مسیر الهی هدیه می‌کند و بنابراین از مقام والایی برخوردار است.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تصریح بر اینکه آرامش امروز کشور ما مدیون شهداست، گفت: اگر امروز رهبر معظم انقلاب، رییس جمهوری و دیگر مسئولان کشور، با اقتدار در مقابل دشمنان اعلام موضع می‌کنند، مرهون خون پاک شهدا و زحمات آنها است.

معاون رییس جمهور با تاکید بر اینکه تا زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت در کشور جاری باشد، دشمنان به در بسته خواهند خورد، گفت: اکنون استکبار فقط می‌گوید ما گزینه‌های روی میز داریم، ما هم می‌گوییم که گزینه‌های روی میز ما شهادت، ایثار و فداکاری است. وی خطاب به فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران حاضر در جلسه گفت: شما جوانان باید به خودتان افتخار کنید، همه مردم مدیون شما و پدرانتان هستند، آنها افتخار آفریدند و فرهنگ شهادت، مقاومت و ایثار آنها که همان فرهنگ قیام امام حسین (ع) است، باید به نسل های آینده انتقال یابد. وی خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: شما باید فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه گسترش دهید؛ زیرا دشمنان همیشه از اسلام و قرآن و همین فرهنگ ایثار و شهادت ضربه خورده ‌اند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به حضور 163 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها و 7000 نخبه ایثارگر گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران 670 دانشجوی شاهد و ایثارگر دارد و از سوی دیگر برخی کارکنان این دانشگاه نیز از ایثارگران هستند و البته 38 عضو هیات علمی این دانشگاه در زمره 2200 عضو هیات علمی جامعه ایثارگران در دانشگاهها هستند و وجود این جمع دانشگاهی در کل کشور مایه افتخار است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شهیدی با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران از دانشگاه‌های برتر و مذهبی است، از مسئولان و اساتید این دانشگاه برای همکاری گسترده در جهت پیشبرد فعالیت آموزشی و پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثارگر قدردانی کرد.

در پایان این گردهمایی از دانشجویان برتر و ممتاز شاهد و ایثارگر در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری توسط حجت‌الاسلام والمسلمین شهیدی (نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهوری و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران)، دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، دکتر ارجمندی (مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه) و جمعی از مسئولین تقدیر به عمل آمد و دانشجویان پس از حضور در مرقد شهدای گمنام دانشگاه و اقامه نماز جماعت، به صرف افطار پرداختند.

آلبوم تصاویر

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.49991.fa.html
برگشت به اصل مطلب