روابط عمومی دانشگاه- آخرین اخبار
فراخوان شرکت در سومین دوره رقابت علمی کنز

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/8/4 | 
فراخوان شرکت در سومین دوره رقابت علمی کنز


بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)، سومین دوره رقابت علمی کنز، ویژه دانشجویان، پژوهشگران، فناوران و دانشمندان زیر ۴۵ سال جهان اسلام را برگزار می‌کند.
حوزه‌های رقابت کنز در سال ۱۴۰۱ شامل: صنایع غذایی و کشاورزی؛ سلامت و تجهیزات پزشکی؛ آب، انرژی و محیط زیست؛ برق، الکترونیک و رباتیک؛ فناوری اطلاعات و ارتباطات و هوش مصنوعی؛ معدن و صنایع معدنی است. شرکت‌کنندگان تا ۱۵ آذرماه ۱۴۰۱ مهلت دارند با ارسال ویدئوی ۳ تا ۵ دقیقه‌ای از طرح‌ها و ایده‌ها از طریق وب‌سایت رقابت علمی کنز به آدرس https://kans.mstfdn.org در این رقابت شرکت نمایند.
KANS  مخفف عبارت انگلیسی Knowledge Application and Notion for Society به معنی کاربرد دانش و ایده برای جامعه است. هدف این رقابت ارائه راه حل‌های مبتنی بر علم برای مسائل پیش روی جوامع بشری است که توسط دانشمندان جوان، دانشجویان و اساتید (زیر ۴۵ سال) در سراسر کشورهای اسلامی و مسلمانان سایر کشورها ارائه می شود.
در این رقابت بین‌المللی، شرکت‌کنندگان راه حل‌های خود را در حوزه‌های ۶گانه فوق بصورت عام یا اختصاصی، برای چالش‌های اعلام شده توسط پاویون‌های ملی و بین المللی، در قالب یک فیلم ۳ تا ۵ دقیقه ای ارائه می‌دهند. فرآیند انتخاب و ارزیابی آثار، با غربالگری راه حل‌های ارسالی و تحقیقات علمی در شش گروه تخصصی آغاز و راه حل‌های انتخاب شده، وارد مرحله بعدی می‌شوند. در این مرحله آثار توسط کمیته ارزیابی بررسی می‌شوند که متشکل از داوران بخش عمومی و پاویون‌های مختلف است. (پاویون‌ها موسسات علمی ملی یا بین‌المللی از سراسر کشورهای اسلامی هستند که چالش‌های محلی خود را اعلام کرده و دانشمندان و مبتکران را برای پاسخگویی به چالش‌ها دعوت کرده اند.) سپس کمیته ارزیابی ۲۴ راه حل، تحقیق یا ایده علمی را برای اجلاس نهایی معرفی خواهد کرد. از نامزدها خواسته می‌شود کار خود را در قالب پاورپوینت آماده کنند. در این مرحله و به منظور ارتقای کیفی آثار، آنها از توصیه‌ها و مشاوره‌ی مربیان رقابت بصورت عادلانه بهره‌مند خواهند شد.
کمیته داوران در اجلاس نهایی در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ همزمان با رویداد اینوتکس، ۶ راه حل و ایده علمی را از بین ۲۴ اثر، به عنوان برندگان رقابت انتخاب خواهد نمود.
جوایز و مزایا
الف) هدایای شش اثر برتر در رقابت علمی کنز ۱۴۰۱:
  – مدال و تقدیرنامه کنز
 – نشان طلای ۳۰ گرمی
 –  امتیاز ویژه بهره‌برداری از بسترهای شبکه‌سازی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) و فرصت تحقیقاتی به دانشمندان جوان به ارزش ۲۰۰۰ دلار

ب) راه‌کارهای ارائه شده برای چالش‌های بین‌المللی، مستقیما برای نهادهای مربوطه در جهان اسلام ارسال خواهد شد تا زمینه‌ای برای همکاری و تجاری‌سازی ایده‌ها فراهم گردد.

 
نشانی مطلب در وبگاه روابط عمومی دانشگاه:
http://idea.iust.ac.ir/find-112.14457.68787.fa.html
برگشت به اصل مطلب