نشست مدیرعامل سایپا با هیات رئیسه دانشگاه
مهندس تیموری (مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا) و هیاتی از مدیران ارشد این شرکت، بعد از ظهر یکشنبه ۸ آبانماه ۱۴۰۱ با حضور در دانشگاه از دانشکده مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت ایران و امکانات آزمایشگاهی و تجهیزات آن، بازدید کردند.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا و هیات همراه، پیش از این بازدید در نشست با حضور اعضای هیات رئیسه و رئیس و مدیران دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودروی دانشگاه در سالن جلسات ریاست دانشگاه شرکت کردند.
هدف از این بازدید و گفت و گو، معرفی امکانات دانشگاه علم و صنعت ایران به سایپا برای کمک به صنعت خودروسازی در جهت رفع مشکلات این صنعت در زمینههای مختلف از طراحی و رفع معضلات فنی خودرو تا ساخت قطعات آن بود.
در نشست هیات رئیسه و مدیر عامل سایپا، ابتدا دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، به معرفی توانمندیهای برجسته دانشگاه در زمینههای مرتبط با صنعت خودرو پرداخت و با اشاره به تعیین دانشکده مهندسی خودروی این دانشگاه از سوی وزارت صمت به عنوان هاب بخش خودرو و نیز طراحی پلتفرم اولین خودروی ملی در این دانشکده، مطالبه مقام معظم رهبری و مردم در خصوص ارتقای صنعت خودروسازی کشور را مورد تاکید قرار داد و افزود: برای ارتقای این صنعت و جلب رضایت مردم هیچ راهی نیست مگر آنکه دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به این صنعت کمک کنند. وی آمادگی کامل دانشکدهها و مراکز نوآوری و بویژه دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودروی دانشگاه برای ارایه خدمات در همه اجزای زنجیره صنعت خودرو در تمام موضوعات مرتبط را اعلام و ابراز امیدواری کرد این همکاری، ثمرات خوبی برای کشور در پی داشته باشد.
در ادامه، مهندس تیموری (مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا) در سخنانی گفت: در دنیا، تمام اختراعات از دانشگاهها و صنایع نظامی به صنعت رسوخ میکند و ارتباط ما با یکدیگر، موجب میشود بفهمیم دانشگاه در چه جایگاهی و صنعت در چه جایگاهی قرار دارد و امیدوارم به سمتی برویم که رضایت مردم حاصل شود.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به دستیابی سایپا به چهار پلتفرم گفت: هفتاد درصد خودرو در اجرا وابسته به زنجیره قطعهسازی است و ما تلاش میکنیم دانشگاه را به قطعهسازان متصل کنیم. همچنین دانشگاه میتواند در طراحی خودروی آینده ما را کمک کند.
در ادامه نشست دکتر شجاعیفرد (رئیس دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودرو)، در خصوص علل و روند تاسیس این دانشکده، آزمایشگاههای تست موتور و تونل باد و توانمندیهای موجود و پروژههای آن توضیح داد.
|