امضای تفاهم نامه میان دانشگاه علم و صنعت ایران و قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
به دعوت دانشگاه، سردار مصطفی محمد نجار (جانشین وزیر دفاع در حوزه اقتصادی و رئیس قرارگاه اقتصادی ودجا) و جمعی از معاونان، مشاوران و کارشناسان این قرارگاه، صبح دوشنبه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۲ در دانشگاه حضور یافتند.
سردار محمد نجار و هیات همراه، ابتدا از دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز، مرکز تحقیقات فناوری عصبی و مرکز نوآوری تحول دیجیتال دانشگاه بازدید کردند و سپس، در جلسهای با حضور هیأت رئیسه دانشگاه شرکت نمودند.
در این نشست، ابتدا دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، ضمن خیر مقدم گویی به مهمانان و با اشاره به سوابق خوب تعامل وزارت دفاع و دانشگاه علم و صنعت ایران، حضور سردار محمد نجار و مسئولان قرارگاه اقتصادی ودجا در دانشگاه را نشانی از مدیریت و علاقهمندی ایشان برای گفتمان ساختن ایران قوی دانست.
در ادامه، سردار محمد نجاز نیز با ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران، از دانشآموختگان این دانشگاه به عنوان افرادی موفق و موثر در اداره جنگ، صنایع دفاعی و مدیریت کشور نام برد و تاکید کرد شبکه علمی و تحقیقاتی ما در کشور، دانشگاهها هستند و باید از ظرفیت دانشگاهها استفاده کنیم.
رئیس قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، با اشاره به بازدید خود از مرکز تحقیقات فناوری عصبی دانشگاه و اظهار خشنودی از دستاوردهای این مرکز، نوروساینس و نوروتکنولوژی را از صنایعی نام برد که در دنیا به شدت دنبال تجاریسازی آن هستند و ضمن تصریح بر اینکه وظیفه دولتمردان، انگیزه دادن به نخبگان و دانشگاههاست، افزود: دانشگاه علم و صنعت ایران برای ما گنج بزرگ و پشتوانه علمی تحقیقاتی کشور است.
پس از آن تعدادی از شرکتهای دانشبنیان وابسته به دانشگاه، معرفی تعدادی از محصولات دارای قابلیت تجاریسازی خود در زمینههای مختلف پزشکی، غذایی و بهداشتی، قطعهسازی و معدنی را ارائه نمودند.
در انتها نیز تفاهمنامه همکاری مشترک در خصوص حمایت از تجاریسازی محصولات فناورانه، میان دانشگاه علم و صنعت ایران و قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، توسط دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) و سردار محمد نجار (جانشین وزیر دفاع در حوزه اقتصادی و رئیس قرارگاه اقتصادی ودجا) به امضا رسید.
هدف از امضای این تفاهمنامه فراهم ساختن بستر همکاری متقابل به منظور همافزایی ظرفیتها و توانمندیهای طرفین در راستای توسعه و تحقق اقتصاد دانشبنیان کشور با اولویت محورهای: عارضهیابی و تعیین اقلام و فناوریهای گلوگاهی و راهبردی؛ توسعه و اکتساب فناوریهای راهبردی مورد نیاز؛ توسعه زنجیره ارزش و تولید محصولات با ارزش افزوده بالا؛ آیندهپژوهی و تدوین نقشه راه تحقیقات و توسعه فناوری؛ مطالعات اقتصادی و بهینهسازی سبد سرمایهگذاری؛ توسعه همکاری و مشارکت در ایجاد و ارتقای ارکان زیست بوم نوآوری و حمایت از نوآوری و پژوهشهای مسئله محور بوده است.
|