انعقاد تفاهمنامه همکاری فیمابین شرکت راهاندازی و بهرهبرداری صنایع نفت، دانشکده مهندسی صنایع و دانشگاه علم و صنعت ایران
به دعوت دانشکده مهندسی صنایع، مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری فنی و پژوهشی فیمابین شرکت راهاندازی و بهرهبرداری صنایع نفت (اُیکو)، دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور مدیران شرکت اُیکو، معاون پژوهش و تعاملات صنعتی دانشگاه علم و صنعت ایران و اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع، در روز شنبه ۷ بهمن ماه ۱۴۰۲ در سالن جلسات دانشکده مهندسی صنایع برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر صاحبی (رئیس دانشکده مهندسی صنایع)، ضمن خوشامدگویی به اعضای جلسه، شرکت اُیکو را به عنوان شرکت مهم صنعت نفت کشور و پیشرو در طرحهای ملی معرفی و اعلام کرد که با بهرهمندی از نیروی انسانی خلاق، متخصص و متعهد و با تکیه بر تجارب نخبگان، روشهای نوین، سیستم مدیریت یکپارچه، استانداردهای بهروز و استفاده از تجهیزات و ماشینآلات تخصصی، در پروژههای متعدد در صنعت نفت کشور نقشآفرین است.
در ادامه، مهندس سعید مومنی (مدیرعامل شرکت اُیکو)، ضمن معرفی مدیران این شرکت، تاریخچه، پروژهها و فعالیتهای مهم شرکت را معرفی و این تفاهمنامه را سرآغازی برای همکاری بیشتر با دانشگاه علم و صنعت ایران دانست.
پس از آن، دکتر یونسیان (معاون پژوهشی و تعاملات صنعتی دانشگاه) ضمن خوشامدگویی به اعضای جلسه، اشاره کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران رتبه اول کشوری در تعاملات صنعتی را کسب کرده و از این تفاهمنامه به جهت تقویت تعاملات و عقد قراردادهای صنعتی در حوزههای تخصصی مرتبط حمایت میکند.
در ادامه، گزارشی از معرفی دانشکده مهندسی صنایع توسط دکتر برزینپور (معاون پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع) ارائه گردید. وی ابراز امیدواری کرد این تفاهمنامه، منجر به تعریف پایاننامه و رسالههای کاربردی و تقاضامحور دانشجویان مقاطع کارشناسیارشد و دکتری با توجه به نیازهای شناسایی شده، برگزاری دورههای مهارتآموزی، کارآموزی و کارورزی و بازدیدهای صنعتی در شرکت اُیکو گردد.
گفتنی است هدف از این تفاهمنامه، ایجاد و گسترش همکاریهای مشترک آموزشی و پژوهشی جهت تقویت و همافزایی دانش و فناوری، توسعه کارآفرینی دانشبنیان، تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی دانشگاهیان و تقویت ارتباط بین صنعت، بازار کار و دانشگاه در حوزههای راهاندازی و بهرهبرداری در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است. از جمله مهمترین زمینههای همکاری ذکر شده در این تفاهم نامهها میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- شناسایی شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناوری نوپا، فعال در صنایع به ویژه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور
- شناخت نیازهای آموزشی، پژوهشی و فناوری در زمینههای کاری مشترک و همکاری در جهت برآورده نمودن آنها از طریق طراحی و برنامهریزی و اجرای پروژههای آموزشی، پژوهشی و فناوری مشترک
- برگزاری کارگاههای آموزشی عمومی و تخصصی با هدف معرفی صنعت نفت و گاز به دانشجویان تمامی رشتههای مرتبط در دانشگاه و استفاده از پتانسیلهای احتمالی
- برگزاری دورههای تخصصی با رویکرد مرتبط نمودن و در هم آمیختن دانش نظری و عملی کسب شده در دانشگاه و شرکت اُیکو
|