[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری چهارمین جلسه کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی با کشور آلمان ::
 | تاریخ ارسال: 1397/2/22 | 
برگزاری چهارمین جلسه کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی بین المللی با کشور آلمان


 
 معاونت بین الملل دانشگاه علم و صنعت ایران،  چهارمین جلسه کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری ‌های علمی بین ‌المللی با کشور آلمان را نوزدهم اردیبهشت 1397 در مجتمع بین ‌المللی امام خمینی (ره) برگزار کرد.
این جلسه با حضور دکتر کوهیان (معاون مرکز همکاری‌ های بین ‌الملل وزارت علوم تحقیقات و فناوری)، دکتر سیدین (قائم مقام رییس دانشگاه)، دکتر شاه‌ حسینی (معاون بین‌الملل دانشگاه) و معاونان و مدیران بین ‌الملل دانشگاه‌های کشور و یا نمایندگان آنها به دعوت دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان هماهنگ کننده ملی تعاملات علمی بین المللی با کشور آلمان، برگزار شد.
در ابتدای این نشست کارگروه، دکتر شاه ‌حسینی (معاون بین ‌الملل دانشگاه)، ضمن اعلام دستور جلسه، به تبیین برنامه‌هایی که در سطح ملی با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران صورت پذیرفته پرداخت. وی در گزارش خود به تشکیل کارگروه ملی تعاملات علمی بین ‌المللی با کشور آلمان که از سوی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه علم و صنعت ایران واگذار شده اشاره کرد و گفت: این کارگروه ابتدا با 35 عضو و اکنون حدود50 عضو از دانشگاه‌های کشور فعال است و در مقایسه با سایر کارگروه‌ها بیشترین تعداد عضو را دارد که نشان از از ظرفیت همکاری علمی دو جانبه دارد.
دکتر شاه ‌حسینی در ادامه گزارش خود به برگزاری نشست کمیته مشترک علمی ایران و آلمان با حضور مسئولین وزارت علوم دو کشور و روسای چند دانشگاه در اردیبهشت ماه 96 و تعیین حوزه‌ های دارای اولویت پژوهشی در آن نشست؛ برنامه ‌ریزی برای تعریف 22 پروژه در سطح ملی بین دانشمندان ایران و آلمان با همکاری موسسه لایبنیتز؛ برنامه ‌ریزی برای ایجاد سازوکار مشترک برای حمایت از همکاری‌های علمی بین ایران و آلمان (مهرماه 96) و در نهایت، برگزاری روز علم آلمان در ایران در اسفندماه 1396 با حضور هیات 60 نفره از روسا، معاونین و مدیران ارشد دانشگاه‌ها و نهادهای علمی کشور آلمان و بیش از 300 شرکت‌ کننده از روسا و معاونین و مدیران دانشگاه‌های ایران طی دو روز، اشاره کرد.
عضو کمیته سیاست ‌گذاری روز علم ایران و آلمان و دبیر کنفرانس سال 2018، در ادامه به رویدادهای جانبی روز علم ایران و آلمان پرداخت و از جمله به پیگیری روند همکاری تعریف پروژه‌‌ های مشترک علمی با موسسه لایبنیتز و برگزاری کارگاه برای مدرسین پروپوزال ‌نویسی که با هدف تکرار این کارگاه توسط شرکت‌ کنندگان در دیگر دانشگاه‌ها انجام شد، اشاره نمود. دکتر شاه‌ حسینی، اطلاع‌ رسانی فرصت‌های آموزشی و پژوهشی در همکاری علمی با آلمان به جامعه دانشگاهی کشور؛ برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سمینارها و کنفرانس‌ها در زمینه ‌های منتخب در دانشگاه‌های ایران و آلمان و نیز بررسی برنامه‌ های موفق و چالش‌های موجود در توسعه ارتباطات علمی با آلمان را از جمله دستاوردهای مورد انتظار پس از برگزاری روز علم ایران و آلمان برشمرد.

 

معاون بین ‌الملل دانشگاه پس از گزارش اقدامات انجام شده، تاکید کرد: برای آنکه بتوان به نتایج ملموس از همکاری‌های علمی بین ‌المللی رسید باید به طور مستمر موضوع ‌ها و موارد توافق شده پیگیری شود و از اعضا خواست دستاوردهای حاصل شده در دانشگاه‌های خود را در طول جلسه اعلام نمایند و علاوه برآن برای برنامه ‌ریزی برگزاری دومین رویداد روز علم ایران آلمان- که در حقیقت روز علم ایران در آلمان خواهد بود- پیشنهاد اعضای کارگروه برای برگزاری این مراسم دریافت شود.
در ادامه چهارمین جلسه کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری‌های علمی بین‌ المللی با کشور آلمان، اعضای کارگروه به نمایندگی از دانشگاه هایشان پیشنهادات خود در خصوص برگزاری روز علم ایران در آلمان را ضمن ارایه گزارش همکاری‌های مشترک اخیر سازمان متبوع خود مطرح کردند.
در ابتدای این نشست دکتر سیدین (قائم مقام رییس دانشگاه و معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه)، ضمن خیرمقدم گویی به مدعوین، هدف از تشکیل کارگروه را هماهنگی و برنامه ریزی دانست و افزود: اگر بعد از دو سال، چند پروژه بزرگ مشترک با آلمان داشته باشیم یا در بخش های فناوری و آموزش- که آلمان مزیت های خوبی دارد- استفاده خوبی داشته باشیم، زحمات به ثمر نشسته است.
در پایان این نشست، دکتر کوهیان (معاون مرکز همکاری‌ های بین ‌الملل وزارت علوم تحقیقات و فناوری)، با تشکر از دانشگاه علم و صنعت ایران به خاطر تلاشهای قابل قدردانی ‌اش، گزارشی از نتایج نظرسنجی وزارت علوم آلمان از شرکت‌کنندگان آلمانی شرکت کننده در مراسم روز علم آلمان در ایران ارایه کرد. وی گفت: طرح‌های پژوهشی مشترک از سوی طرف آلمانی تقریبا پذیرفته شده و در حال نهایی شدن است.
دکتر کوهیان تصریح کرد: باید درباره محتوا، محل برگزاری و شرکت‌ کنندگان روز علم ایران در آلمان، نظرسنجی و تبادل نظر کنیم. چند محور کلان داریم که می‌توانیم روی آن اختراع و فناوری داشته باشیم. بحث دانشگاهی و پژوهشی و صنعتی هم مطرح است. وی افزود: دانشگاه‌های فنی حرفه ‌ای و جامع علمی کاربردی ما نقش بیشتری می‌توانند داشته باشد چون اساسا در رشد صنعتی، تکنیسین‌ها از جایگاه بالاتری به نسبت کشور ما برخوردارند و نیاز نیست همه مدرک دکتری داشته باشند. باید بپذیریم آلمانها در بعضی زمینه‌ها ظرفیت‌های قوی دارند، ما هم به آن سمت برویم.
دفعات مشاهده: 2097 بار   |   دفعات چاپ: 454 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665