[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری گردهمایی استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1397/7/17 | 

برگزاری گردهمایی استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه
 


سومین گردهمایی استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، شانزدهم مهرماه 1397 در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که با حضور رییس دانشگاه، مشاور عالی رییس و مدیرکل حوزه ریاست، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیر امور آموزش دانشگاه، مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر و رییس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تهران و با موضوعات چگونگی نظارت مستمر بر روند تحصیلی و رفع مشکلات احتمالی دانشجویان شاهد و ایثارگر؛ چگونگی ایجاد ارتباط صمیمانه برای شناسایی استعدادها و نیازهای تحصیلی، عاطفی و فرهنگی دانشجویان؛ همفکری برای ارایه راه حلهای مناسب در چارچوب قوانین برای کمک به رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویان شاهد و ایثارگر و ارتقای تحصیلی آنان برگزار شد، ابتدا دکتر افروز (رییس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تهران) به تبیین رویکردهای روانشناسی در خصوص هدایت رفتار تحصیلی، شغلی و اجتماعی دانشجویان پرداخت. وی دانشجویان شاهد و ایثارگر و خانواده شهدا و جانبازان را اصلی ترین میراث فرهنگی کشور توصیف و تاکید کرد: باید در دانشگاهها بستری بیافرینیم که وجود یادگاران شهدا و جانبازان و میراث فرهنگی ما شکوفا شود. وی در ادامه به ذکر نکاتی برای افزایش احساس خودارزشمندی در بین این دانشجویان پرداخت و افزود: نگرش در رفتار اثر دارد. نگرش مثبت باعث ایجاد انگیزه و سپس عمل می شود و نگرش منفی باعث می شود فرد، خودش را رها کند که توانمندیهایش زیر هاله ای از دلزدگیهاو دلخوریها مغفول می ماند لذا برای درمان یک فرد افسرده باید نگرش وی را تغییر دهیم تا انگیزه هایش تغییر کند.
در ادامه نشست، دکتر ارجمندی (مدیر دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه)، به برخی مشکلات و نیز توانمندیها و موفقیت های دانشجویان شاهد و ایثارگر اشاره کرد و همچنین در خصوص آیین نامه طرح استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر که توسط اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه با هدف نظارت، بهبود و ارتقای وضعیت علمی، آموزشی و فرهنگی این دانشجویان تهیه شده است، توضیحاتی ارایه و خواستار اعلام نظر اساتید حاضر در جلسه در خصوص آن شد.

 


در بخش دیگر این نشست، استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، پیشنهادات خود را در خصوص موضوعات جلسه مطرح کردند. راه اندازی سامانه اطلاع رسانی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر به منظور ارتباط مستمر اساتید مشاور با آنان؛ ایجاد نظام انگیزش با نگاه پاداش دهی مبتنی بر عملکرد آموزشی؛ برگزاری کلاسهای خصوصی و تقویتی؛ تمرکز و تقویت دروس علوم پایه؛ ایجاد کلونی کارآفرینی و... از جمله این پیشنهادات مطرح شده در جلسه بود.
در انتهای نشست نیز دکتر ذاکری (رییس دانشگاه و رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه)، هدف از اختصاص اساتید مشاور برای دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه را توجه ویژه به این دانشجویان عنوان کرد و با اشاره به اینکه می دانیم عمده مشکلات دانشجویان در دو نیمسال اول است، از ارایه طرحی به نام دانشکده سال اولی ها خبر داد که هنوز جای کار دارد.
رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، بر لزوم تسهیل ارتباط دانشجویان شاهد و ایثارگر با مدیران گروهها تاکید کرد و افزود: انتظار داریم این تعامل در درجه اول از طریق اساتید مشاور با مدیران گروهها برای طرح و حل مشکلات دانشجویان شکل گیرد. وی سپس تشویق ارتقای معدلها را مبنای خوبی برای تشویق دانشجویان معرفی کرد و گفت: در دانشکده مهندسی راه آهن، جهش معدلی را مورد تشویق قرار دادیم که نتیجه بسیار خوبی داشته است و می توان همین ارتقای پله به پله را مد نظر قرار داد.

آلبوم تصاویر


 Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1475 بار   |   دفعات چاپ: 294 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665