[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: افتتاح ششمین کنفرانس بین­ المللی رباتیک و مکاترونیک در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1397/8/2 | 
افتتاح ششمین کنفرانس بین­ المللی رباتیک و مکاترونیک در دانشگاه علم و صنعت ایران
 

آیین گشایش ششمین کنفرانس بین ­المللی رباتیک و مکاترونیک، دوم آبان ماه 1397 در سالن آمفی تئاتر مهندس نبوی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
در افتتاحیه این کنفرانس سه روزه که توسط انجمن رباتیک ایران و با حمایت فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، برگزار می شود، ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) به مهمانان کنفرانس خیرمقدم گفت.
رییس دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از برگزاری ششمین کنفرانس بین ­المللی رباتیک و مکاترونیک در دانشگاه علم و صنعت ایران، ابراز امیدواری کرد در این کنفرانس بین المللی، هم افزایی خوبی میان اندیشمندان، محققین، اساتید، مهندسین، مدیران اجرایی و فعالان حوزه رباتیک و مکاترونیک صورت پذیرد. وی با توضیح اینکه پژوهش های بسیاری در کشور ما صورت می گیرد و ما بیش از چهار میلیون دانشجو داریم که اگر نیمی از آنها هم دانشجوی تحصیلات تکمیلی باشند، یعنی بیش از دو میلیون پایان نامه و پروژه در کشور در حال انجام است، این سوال را مطرح کرد که چرا علیرغم پژوهش های بسیارمشکلات صنعتی و اجرایی ما حل نمی شوند یا به اهداف مورد انتظار دست نمی یابند؟
رییس دانشگاه تاکید کرد: پروژه ها باید تقاضا محور و کاربردی باشند و همچنین به خلق ثروت منجر شوند. وی افزود: اگر سالها پژوهشی انجام می شود و ثروت آفرین نمی شود، یعنی در جهت گیری و تعیین مسیر تحقیقاتی مشکل هست که ضرورت دارد اینها توسط اساتید بررسی شوند.

 

دکتر ذاکری اولین گام برای حل مسایل صنایع و دستگاههای اجرایی را مساله یابی، عنوان کرد و تصریح کرد: اینکه انتظار داشته باشیم سازمانهای اجرایی و صنعت بتوانند موضوع و مساله خود را به زبان علمی بیان کنند که ما آن را حل کنیم، انتظار باطلی است و این لزوم ارتباط دانشگاه با صنعت و دستگاههای اجرایی برای مساله یابی و کمک به حل مشکلات را مشخص می کند.
در ادامه مراسم افتتاحیه، دکتر ظهور (رییس انجمن رباتیک ایران)، به مهمانان و شرکت کنندگان در کنفرانس، خیر مقدم گفت و دکتر موسویان (رییس کنفرانس)، از همه کسانی که برای برگزاری کنفرانس تلاش کردند، قدردانی نمود. سپس دکتر حبیب نژاد (استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران و دبیر کنفرانس)، از برنامه ریزی یک ساله برای برگزاری این کنفرانس خبر داد و در خصوص تعداد و ارایه مقالات گفت: در بخش ارائه مقالات کنفرانس، از بین 142 مقاله دریافتی، پس از ارزیابی سیستماتیک در 12 گروه تخصصی و با کمک بیش از 260 داور داخلی و بین­المللی، 52 مقاله برای ارائه شفاهی و 55 مقاله نیز به صورت پوستر پذیرفته شدند که در چهار نشست موازی ارایه می شوند. وی افزود: سه شرکت صنعتی و 25 تیم دانشجویی و دانش آموزی در این کنفرانس شرکت دارند.


در ادامه مراسم، سخنرانی های کلیدی به شرح زیر ارایه شد:
سخنرانی با عنوان: Biomechanical challenges in Robotic Exoskeletons"" توسط دکتر بهزاد پور از دانشگاه شریف؛ " Recent Advances in Adaptive Fuzzy Sliding Mode Control and its Applications" توسط دکتر دوایی مرکزی از دانشگاه علم و صنعت ایران و   "Human and Robot Interaction, From Academy to Industry" توسط دکتر طالع ماسوله از دانشگاه تهران.
گفتنی است در این کنفرانس، علاوه بر ارائه مقالات علمی، آخرین دستاورد های حوزه رباتیک و مکاترونیک در قالب نمایشگاههای جانبی ارائه شده است.

ششمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک و مکاترونیک روزهای اول تا سوم آبانماه، در محورهای اصلی: ربات­های پرنده و زیرآب؛ ربات­های بیولوژیک؛ رباتیک شناختی؛ ربات­های همکار؛ ربات­های موازی؛ ربات­های کابل؛ سیستم ‌­های کنترل؛ رباتهای انسان ‌نما؛ سیستم­‌ های هوشمند و رباتیک؛ پایداری ربات­ها؛  سیستم‌ های مکاترونیکی؛ شناسایی و مدل­سازی؛ طراحی حرکت و یادگیری؛ مکاترونیک نوری؛ ربات­های احتمالاتی؛ ربات­های تغییر شکل پذیر؛ رباتیک در توانبخشی؛ کنترل در رباتیک؛ ربات‌های خدمات‌ رسان؛ رباتیک از دور؛ رباتیک در پزشکی؛ بینایی و رباتیک؛ ربات­های سیار؛ رباتهای میکرو و نانو و زمینه‌های پیشرفته در رباتیک و مکاترونیک هوشمند، برگزار می شود.
 
دفعات مشاهده: 1750 بار   |   دفعات چاپ: 347 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665