[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری نشست مشترک دانشگاه و سازمان بسیج دانشجویی کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/8 | 
برگزاری نشست مشترک دانشگاه و سازمان بسیج دانشجویی کشور


 
نشست مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران و بسیج دانشجویی کشور، سوم تیرماه ۱۳۹۹ در محل سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این نشست که مصادف با ولادت با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد، دکتر محمدجواد نیک روش (رییس سازمان بسیج دانشجویی کشور)، دکتر حمید بالایی (مسئول بسیج دانشجویی تهران بزرگ)، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، دکتر پیشوایی (رییس بسیج اساتید دانشگاه)، رحمتی (رییس بسیج دانشجویی دانشگاه) و جمعی از اعضای بسیج اساتید، به منظور هم افزایی نیروهای انقلابی دانشگاه در تحقق اهداف گام دوم و تمدن سازی اسلامی با محوریت بسیج اساتید و دانشجویی، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در ابتدای این جلسه، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با تبریک میلاد کریمه اهل بیت (ع) و خوشامدگویی به مسئولان بسیج دانشجویی؛ به تبیین برخی اقدامات اخیر و فعالیت های جهادی اعضای هیات علمی، کارکنان، دانشجویان، شرکت های مرکز رشد و دانش بنیان دانشگاه در رابطه با کرونا و شرایط جدید کشور اشاره و تاکید کرد: فعالیت های گروهی خوب و موثری در رابطه با کرونا در دانشگاه شکل گرفت که از جمله می توان راه اندازی خط تولید الکل با غلظت بالا، در طی ۸ روز در یک آزمایشگاه آموزشی صرف توسط همکاران دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه و نیز ارایه خدمات جهادی (مانند ضد عفونی و توزیع مواد ضد عفونی کننده در دانشگاه و اطراف دانشگاه) توسط دانشگاهیان جهادی را نام برد.
رییس دانشگاه همچنین گفت: خوشبختانه بسیج اساتید دانشگاه ما، موفق به کسب رتبه اول بسیج اساتید دانشگاه های کشور شده است و استاد نمونه کشوری نیز از اساتید بسیجی ما بوده اند که اینها مایه مباهات دانشگاه است.
در ادامه این نشست، دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، با بیان این مطلب که بر این باوریم که عنایت و لطف خداوند در این چند دهه، انقلاب را از بلایا نجات داده است، تاکید کرد: باید آسیب ها، چالش ها و تهدیدها را بیشتر از نقاط قوت دید و باید کمر همت برای از بین بردن ضعف ها ببندیم. وی سپس به تبیین گوشه ­ای از این آسیب­ ها، چالش ­ها و شرح وظایف دانشگاهیان در رفع آنها پرداخت.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: امام راحل به ‌عنوان بنیان‌ گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، «اشرافی‌ گری مسئولان»، «بی‌ توجهی به مطالبات مردمی»، «وجود روحیه ترس از دشمن»، «پایبند نبودن به ارزش ‌های دینی»، «انحراف از ارزش‌ های اسلامی و اخلاقی»، «اختلاف و تفرقه میان مردم و مسئولان»، «بی ‌تفاوتی سیاسی»، «خودباختگی»، «تحریف آرمان ‌ها و ارزش ‌ها»، «راحت‌ طلبی»، «رفاه‌ طلبی و تجمل ‌گرایی»،‌ «زراندوزی و تکاثرطلبی»، «ذلت ‌پذیری»، «تحجر و مقدس ‌مآبی» و «نفاق و التقاط» را بارها به همه مدیران و مسئولین وقت، مردم و سیاست گذاران گوشزد می ­نمود.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب نیز موانع پیشرفت انقلاب اسلامی و چالش ‌های فراروی آن را در «بی‌توجهی به درون ‌زایی اقتصاد»، «قبیله ‌گرایی سیاسی یا جناحی و سرگرم شدن به اختلافات»، «نداشتن انگیزه مبارزه جدی با فساد در میان مسئولان»، «متکی بودن کشور به نفت و اقتصاد نفتی»، «تعصب نداشتن به اقتصاد ملی و رفع مشکلات و عیوب اساسی در سبک زندگی»، «مصرف‌ گرایی»، «کوچک‌ نشان دادن توان ملت و بزرگ نمایی توان جبهه استکبار»، «ایجاد حاکمیت دوگانه»، «عدم ایمان و اعتقاد به وعده‌ های الهی»، «مردمی‌ نبودن بسیاری از مسئولان»، «فراموش کردن روحیه و آرمان ­های نهضت امام بزرگوار (ره)»، «مقدم کردن منافع بیگانگان بر منافع ملت»، «از بین رفتن انسجام ملی» «بحران هویت» و «توجه ویژه به نسل جوان» را از جمله عوامل مهم چالش ‌ها و آسیب ‌های پیش ‌روی انقلاب اسلامی می ‌دانند.
وی گفت: یک بسیج استادی و دانشجویی قوی و با برنامه ­های حال بین و آینده نگر، می­تواند خیمه­ گاهی برای جریان ­های هم سو در بدنه دانشجویان و استادان باشد تا با تلاش برای شناخت مسائل کشور و ارائه راه‌ حل ‌های آنها که پیش ‌نیاز مطالبه ‌گری، آرمان ‌خواهی، گفتمان سازی و عدالت خواهی است، انتظار رهبری از دانشجویان، استادان و جوانان را برآورده ساخته و ما را به استقلال برساند.

 
دکتر ارجمندی در پایان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت شکل گیری تمدن نوین اسلامی و مفاهیمی همچون جهش تولید بر مبنای مسئله محوری، اقتصاد مقاومتی، درونزا و دانش بنیان بودن، تصریح کرد: کلیه تشکل های دانشجویی و استادی برای تحقق این اهداف بلند می­بایست به صحنه آمده و مشارکت داشته باشند.
در ادامه این نشست، دکتر محمدجواد نیک منش (رییس سازمان بسیج دانشجویی کشور)، تاکید کرد: در سال های نخست گام دوم انقلاب هستیم و ضروری است همه ظرفیت های خود را آماده و به تعبیری، شانه زیر بار مسئولیت ببریم. وی گفت: مجموعه بسیج دانشجویی که بیش از ۳۱ سال از تاسیس آن می گذرد، با عنایت به مجموعه نگاه ها و منویات مقام معظم رهبری، دو ماموریت اساسی برای خود دارد که چکیده یک کار پژوهشی منسجم است.
دکتر نیک روش محور اول ماموریت بسیج دانشجویی را، تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی اعلام و گفت: این ماموریت با آنچه از نهاد علم- یعنی دانشگاه و حوزه- انتظار داریم مطابقت دارد. کشور ما نیازمند تربیت افرادی است که جامعه را به بهترین نحو به جلو برانند و این کار هم صرفا با طرح مباحث نظری محقق نمی شود. وی در خصوص محور دوم ماموریت بسیج دانشجویی افزود: نقش آفرینی برای حل مسایل انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف شامل فرهنگ، اقتصاد، سیاست، مسایل اجتماعی و... که خود در تربیت نیرو اثرگذار است، محور دوم ماموریت ماست.
رییس سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی، رویکرد مساله محوری را آغاز کرده و در یک و نیم سال گذشته، طرح تحول بسیج دانشجویی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گرفته است، گفت: در این طرح، به منظور مساله محوری، پنج گام تعیین شده است که شامل شناخت درست مساله توسط دانشجویان، کشف راهکارها، اتکا به ظرفیت مردمی و جلب مشارکت آنان، طراحی ساز و کارهای مناسب برای مطالبه گری از مسئولان و پیشتازی در میدان عمل است.
در ادامه نشست نیز دکتر بالایی (مسئول بسیج دانشجویی تهران بزرگ)، و رحمتی (مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه)، گزارشی از تحولات و موفقیت های اخیر بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران و دانشگاه علم و صنعت ایران با رویکرد مساله محوری ارایه و از جمله به پیگیری تخصصی مسایل و مشکلات نظام بر مبنای نظام مساله محور، برگزاری اردوی راهیان پیشرفت برای دانشجویان کارشناسی، تلاش برای هدفمندسازی دوره های کارآموزی، پیگیری برای راه اندازی واحدهای تولیدی تعطیل شده و... اشاره کردند.


 

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) نیز ضمن تاکید بر اهمیت نگاه راهبردی مساله محور، گفت: این نگاه و اجرای آن نیازمند مقدماتی است که اگر نباشد، این نگاه به حاشیه رانده می شود. وی تصریح کرد: اگر ما نتوانیم بین خودمان دغدغه مشترک ایجاد کنیم، زبان مشترک ایجاد نمی شود. زبان مشترک مقدمات خودش را می خواهد و درد مشترک می طلبد. وی افزود: ارتباط مجموعه های ما ضعیف است و در کشور جزیره ای عمل می شود. اگر حلقه های اتصال برقرار شود، تاثیر و اثر پذیری اتفاق می افتد و ایده ها به ثمر می رسند.
دکتر پیشوایی (مسئول بسیج اساتید دانشگاه) نیز در سخنانی گفت: اکنون ابر مساله کشور ما تمدن سازی است و ابر مساله نظام علمی کشور، تبدیل دانایی به توانایی است. وی افزود: در تبدیل دانایی به توانایی بر چهار اصل تئوری سازی، کادرسازی، شبکه سازی و نهادسازی تاکید داریم که اگر بتوانیم آن را درکنار هم جمع کنیم، می توانیم رسالت اصلی جبهه انقلاب اسلامی و گام دوم انقلاب را محقق نماییم که یکی از نیازهایش وفاق بین همه اساتید و دانشجویان دغدغه مند نسبت به کشور و انقلاب می باشد.
در پایان این نشست، ریاست دانشگاه با تاکید بر ظرفیت اینگونه نشست ها در رفع مسائل کشور، به ۱۳ فناوری نوظهور که امریکا قصد حفظ انحصار آنها را دارد اشاره کرد و با تاکید بر سیاست آینده نگری دانشگاه گفت: در دانشگاه علم و صنعت ایران در صدد ایجاد گرایش های بین رشته ای برای تولید علم در سه حوزه فناوری هستیم که دو مورد آن جزو ۱۳ فناوری یاد شده است و سومی هم نیاز کشور است.
 
Sapp.ir/iust_iran
دفعات مشاهده: 1650 بار   |   دفعات چاپ: 327 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665