[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: 1402/10/27 | 

دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع


زهرا محمدی (دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع)، ۸ بهمنماه ۱۴۰۲ از رساله دکتری خود با عنوان «طراحی شبکه زنجیره تأمین پایدار با رویکرد تاب‌آوری در صنایع فرآورده‌های گوشتی» ‏دفاع می‌کند.
چکیده این رساله که راهنمایی آن را دکتر فرناز برزین‌پور و مشاوره‌اش را دکتر ابراهیم تیموری بر عهده داشته‌اند، به شرح زیر است. ضمنا این جلسه دفاعیه، ساعت ۱۵:۳۰ در سالن جلسات  (واقع در طبقه چهارم دانشکده مهندسی صنایع) برگزار می‌شود. 

چکیده:
زنجیره تأمین موادغذایی به دلیل اهمیت و نقش آن در زندگی مردم، نیازمند توجه خاص می‌باشد. با توجه به جایگاه این صنعت و تاثیر آن در بُعد زیست محیطی و اجتماعی، درنظرگرفتن ابعاد پایداری در طراحی مهم می‌باشد. این زنجیره‌ها دارای منابع متعدد عدم قطعیت هستند که تاثیرات نامطلوب عملیاتی و مالی به همراه دارد. در زنجیره تأمین پایدار، هنگام بروز اختلال، اهمیت اهداف پایداری کاهش و پاسخگویی به اختلال و بازگشت به حالت اولیه اهمیت بیشتری می‌یابد. درچنین شرایطی، یکی از دغدغه‌های مدیران زنجیره تأمین ایجاد موازنه‌ای بین اهداف پایداری و تاب‌آوری در زنجیره خواهدبود.
در مدل‌های ارائه شده این پژوهش، شاخص‌های پایداری و تاب‌آوری در کنار هم دیده شده‌اند. میزان انتشارگاز co۲ حاصل از احداث و حمل و نقل‌ها درکل زنجیره تأمین و تصفیه پساب بخش تولید به عنوان شاخص‌های زیست محیطی؛ ایجاد اشتغال ناشی از احداث و حمل ونقل‌ها، توسعه منطقه‌ای و سلامت کارکنان به عنوان شاخص‌های اجتماعی درکنار شاخص اقتصادی درنظرگرفته شده‌اند. تاب‌آوری درکل زنجیره با استفاده از سه استراتژی افزایش ظرفیت تسهیلات توزیع، همکاری افقی دربخش تولید و تأمین‌کننده پشتیبان درنظرگرفته شده است. ازطرفی به علت تقارن کار با شیوع ویروس کرونا، اختلال ناشی از بیماری پاندمیک نیز دریک مدل دیده شده است. باتوجه به نوع محصول زنجیره که فسادپذیر می‌باشد، دو حالت تاریخ انقضا و نرخ فساد وابسته به تاریخ انقضا تعریف شده است. در نهایت مدل ارائه شده در صنعت موادغذایی با نام تجاری ۲۰۲، و برای سه محصول سوسیس و دو نوع کالباس پیاده‌سازی شده است.
نتایج حاصله نشان می‌دهد که در نظرگرفتن ابعاد پایداری در طراحی این زنجیره‌ها مهم می‌باشد. از طرفی، از بین سیاست‌های تاب‌آوری، استراتژی همکاری افقی رقابت منفی بین مراکزتولید را ازبین برده و ۶۳.۵% درآمد را درشرایط اختلال بهبود داده است و ۲۶.۸۲% هم فروش از دست رفته را کاهش داده است. درنظرگرفتن همزمان اهداف پایداری و تاب‌آوری کمک می‌کند که مدل انتخاب‌هایی را انجام دهد که در جهت بهبود اثرات زیست محیطی و اجتماعی باشد. با توجه به پیاده‌سازی مدل در مطالعه موردی، در بُعد زیست محیطی، احداث تصفیه خانه ۹% هزینه احداث را افزایش می‌دهد، در عوض جریمه ناشی از رهاسازی آب را صفر کرده و هزینه خرید آب تازه را نیز ۷% کاهش می‌دهد؛ از طرفی ۱۶% کاهش انتشار co۲ نسبت به شرایط فعلی نیز حاصل شد. در بُعد اجتماعی با احداث مرکز توزیع در شهر تهران، ۱۱% اشتغال ناشی از احداث مراکز باتوجه به نرخ بیکاری، ۴% اشتغال ناشی از حمل ونقل‌ها در زنجیره و ۱۲% توسعه منطقه‌ای نسبت به شرایط فعلی افزایش یافت. تابع سود نیز به طور کلی در حالت پایدار ۲۱% بهبود داشته است.
کلیدواژه هاطراحی شبکه پایدار زنجیره تأمین، تاب‏آوری، تقاضا وابسته به قیمت، فسادپذیری، همکاری افقی، فرآورده‏های گوشتی
نشانی الکترونیکی دانشجو:
zahra_mohammadi۶۵yahoo.com



 

دفعات مشاهده: 1099 بار   |   دفعات چاپ: 203 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665