[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: 1403/4/3 | 
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع



مهندس امین‌رضا کلانتری خلیل‌آباد (دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع)،  ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۳ از رساله دکتری خود با عنوان«طراحی شبکه زنجیره تأمین پایدار و تاب‌­آور محصولات باغی با در نظر گرفتن انتشار اختلال ناشی از آفات: مطالعه موردی میوه انار»‏ دفاع خواهد کرد.
چکیده این رساله که  به راهنمایی دکتر فرناز برزین‌پور و مشاوره دکتر میرسامان پیشوایی انجام شده به شرح زیر است. ضمنا این جلسه دفاعیه، ساعت ۱۰ صبح سالن جلسات (طبقه چهارم دانشکده)برگزار می‌شود.

چکیده:
محصولات کشاورزی و باغی نقش مهمی در تأمین نیاز افراد به مواد غذایی ایفا می­‌کنند. بر همین اساس دولت‌­ها منابع مالی زیادی صرف می­‌کنند، اهداف کوتاه مدت و بلند مدت ترسیم می‌­کنند و فعالیت­‌های لجستیکی مؤثر را برای انتقال محصولات به جوامع خود سازماندهی می‌­کنند. ضایعات غذایی، پایداری، ریسک‌­های عملیاتی و اختلال ناشی از آفات از عواملی هستند که فعالیت­‌های زنجیره تأمین محصولات کشاورزی و باغی را متأثر می­‌کند در این راستا، این تحقیق در سه بخش اصلی به ارائه مدل‌­های ریاضی برای دستیابی به زنجیره تأمین پایدار و تاب‌­آور تحت اختلال ناشی از آفات می‌­پردازد. اولین بخش تحقیق یک مدل ریاضی با اهداف کمینه‌­سازی ارزش فعلی خالص هزینه­‌ها و انتشار کربن را در نظر می­‌گیرد. برای بهره‌­مندی از اقتصاد چرخشی، فرآیند آذرکافت معرفی شده است. یک نسخه جدید از رویکرد برنامه‌ریزی تصادفی چند مرحله‌ای با عنوان برنامه‌­ریزی تصادفی چند مرحله‌­ای تلفیقی ریسک خنثی و ریسک گریز برای مواجهه با عدم قطعیت سمت عرضه توسعه یافته است. در بخش دوم تحقیق یک شبکه زنجیره تأمین حلقه بسته سبز و پاسخگو برای میوه انار طراحی می­‌شود. محدودیت­‌های مربوط به مدیریت مصرف آب و انتشار گازهای گلخانه‌ای مورد توجه قرار گرفته است. همچنین برای تحقق مفهوم اقتصاد چرخشی، در این مدل از روش کوپیرولیز استفاده شده است. یک رویکرد جدید به نام برنامه‌ریزی تصادفی چند مرحله‌ای پی استوار کششی برای مدل‌سازی انتشار پویای آفات توسعه یافته است. همچنین روشی برای مدلسازی عدم قطعیت تقاضا و نوع جدیدی از عدم قطعیت برای مدلسازی تأثیر انتشار آفات بر ظرفیت تولیدکننده توسعه یافته است. در جهت تکمیل مدل­‌های ریاضی در آخرین بخش تحقیق، یک مدل ریاضی چند هدفه بهینه­‌سازی استوار توزیعی برای طراحی زنجیره تأمین انار تحت اختلال آفات توسعه یافته است. در این مدل ناب و چابکی، پایداری، تاب‌­آوری و هوشمندی برای دستیابی به الگوواره مانایی تلفیق شده است. در زمینه پایداری، ابعاد اجتماعی و زیست‌محیطی مورد توجه قرار گرفته است. در بعد تاب­‌آوری از اثر هم‌­افزایی پیاده­‌سازی استراتژی­‌های تاب‌­آوری و کمینه­‌سازی سنجه­‌های ناتاب­‌آوری استفاده شده است. عملکرد تمامی مدل­های ارائه شده در مطالعه موردی استان یزد ارزیابی شده است. یافته‌­ها اهمیت پرداختن به ریسک آفات در زنجیره‌­های تأمین مواد غذایی کشاورزی را برجسته می­‌کند. نتایج حاصل همچنین کارایی رویکرد­های جدید مدلسازی عدم ­قطعیت ارائه شده در رساله را در مقابل روش‌­های کلاسیک تأیید می­‌کند. همچنین مشاهدات کمی نشان می­‌دهد که تلفیق تابع هدف تاب­‌آوری در کنار پایداری، شاخص ناتاب‌­آوری شبکه را بطور متوسط تا ۵. ۳۶ درصد بهبود داده و افزودن استراتژی­‌های تاب­‌آوری هزینه‌­ها را ۶۹ درصد کاهش می­‌دهد.
واژه‌های کلیدی: زنجیره تأمین غذای کشاورزی، اقتصاد چرخشی، پایداری، تاب­‌آوری، عدم­ قطعیت، انتشار آفات، انار
نشانی الکترونیکی دانشجو: amin_kalantari ind.iust.ac.ir

دفعات مشاهده: 958 بار   |   دفعات چاپ: 153 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4665