[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

خبرنامه شماره ۳۹۱

خبرنامه شماره ۳۹۰

خبرنامه شماره ۳۸۹

خبرنامه شماره ۳۸۸

خبرنامه شماره ۳۸۷

خبرنامه شماره ۳۸۶

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: 1403/4/20 | 
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع

سیدعزیز سیدجیفرودی (دانشجوی دکتری رشته مهندسی صنایع)، ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۳ از رساله دکتری خود با عنوان «طراحی شبکه و برنامه‌ریزی زنجیره تأمین برنج با ملاحظات پایداری (مطالعه موردی)»‏ دفاع خواهد نمود.
 چکیده این رساله که به راهنمایی دکتر ابراهیم تیموری و مشاوره دکتر فرناز برزین‌پور انجام شده به شرح زیر است. ضمنا این جلسه دفاعیه، ساعت ۱۳ در کلاس ۲۰۸ ( طبقه دوم دانشکده) برگزار می‌شود.
چکیده:
زنجیره تأمین مواد غذایی کشاورزی غلات مختلف مانند گندم، برنج و ذرت شامل فرآیندهای مختلفی از تأمین نهاده‌ها، کشت، داشت، برداشت، فرآوری تا توزیع است. برنج یک غله مهم است که بخش مهمی از رژیم غذایی مردم در سراسر جهان را تشکیل می‌دهد. فائو پیش‌بینی می­‌کند که مصرف جهانی برنج در سال ۲۰۱۹ با ۵.۲ میلیون تن افزایش به ۵۰۹.۱ میلیون تن در سال برسد. برنج یکی از کالاهای اساسی مهم در کشور ما می‌باشد که بخش زیادی از سبد غذایی خانوار را تشکیل می‌دهد؛ لذا وجود زنجیره تأمین مناسب که تداوم عرضه را در طول زمان تضمین نماید، بسیار مهم و حیاتی است.
در زنجیره­ تأمین برنج مسائل کاشت، داشت، برداشت، فرآوری و توزیع جزء موارد مهم در این حوزه محسوب می‌شوند که درتحقیقات پیشین توجه همزمان و یکپارچه به تمام این مسائل در زنجیره تأمین از نظر به دور مانده است. در شبکه تولید تسهیلاتی نظیر زمین‌­های کشاورزی، انبارها و مراکز فرآوری و توزیع وجود دارند. مکان­‌یابی بهینه این تسهیلات می‌تواند نقش مؤثری در کارایی و اثربخشی زنجیره داشته و سود حاصل از این تسهیلات را افزایش داده و از هزینه‌ها بکاهد. این تحقیق، طراحی شبکه و برنامه­‌ریزی زنجیره­‌ی تأمین برنج با ملاحظات پایداری بصورت یکپارچه می‌باشد.
شبکه زنجیره­‌ی تأمین برنج پیشنهادی در قالب یک مدل ریاضی غیرقطعی برای طراحی شبکه و برنامه­‌ریزی فرموله می‌­شود. از آن جایی که مدل مذکور به صورت سه هدفه مدلسازی شده است، لذا از یک روش بهینه‌­سازی چندهدفه استفاده می­‌شود. برای مواجه با عدم قطعیت، سناریوهای محتمل برای حالت­های خوش­‌بینانه، بدبینانه و عادی در نظر گرفته شده است. پس از حل با استفاده از نرم‌­­افزار بهینه­‌سازی گمز، خروجی­ها ارایه و تحلیل می‌­شوند و در نهایت نتایج مدیریتی بیان می­‌شوند. یافته‌­های این تحقیق نشان می­‌دهد که بازنگری در طراحی شبکه و برنامه‌­ریزی در کنار اصلاح فرآیندهای زنجیره سبب  کاهش ۷%ضایعات برنج، ۵۰% سطح زیر کشت و۲۱% مصرف آب وافزایش ۲۰%عملکرد در هکتارو بهبود عملکرد زنجیره‌­­ی تأمین برنج ، کاهش هزینه­‌های زنجیره، و آلودگی­‌های زیست محیطی از طریق کاهش مصرف سم و کود می­‌شود.نگاهی به قیمت برنج در سال جاری بیانگر این موضوع می‌باشد که استفاده ازنتایج این تحقیق توسط دولت باعث جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمتها ، نوسانات قیمت و افزایش خرید تضمینی برنج شده است.
 واژه­‌های کلیدی: زنجیره تأمین برنج ، طراحی شبکه، برنامه‌­ریزی، توزیع، پایداری، مدل ریاضی
نشانی الکترونیکی دانشجو: jifroudi۲۰۰۰yahoo.com
دفعات مشاهده: 440 بار   |   دفعات چاپ: 72 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657