برگزاری دفاعیه نهایی دکتری

AWT IMAGEآقای مهرداد شکوه عبدی، دانشجوی دوره دکتری این دانشکده گرایش مهندسی مدیریت ساخت، 28 شهریورماه سال 91 از رساله خود تحت عنوان «نظام مدیریت کیفیت سازه‏ها در ساختمانهای تهران و نحوه ارتقاء آن» در محل سالن کنفرانس شمارۀ 1 دانشکده مهندسی عمران با راهنمایی جناب آقای دکتر مرتضی زاهدی دفاع خواهد نمود.

چکیده این رساله به شرح زیر می‏باشد:

این پایان نامه در مورد بررسی سازه‏های ساختمانی تا حداکثر 5 طبقه شخصی‏ساز در شهر تهران از منظر مدیریت کیفیت می‏باشد. در تحقیق انجام شده ضمن شناسایی و دسته‏بندی عوامل موثر بر کیفیت ساخت سازه‏ها، ترتیب و اولویت‏بندی دسته‏عوامل نسبت به یکدیگر تحلیل و یک مدل ریاضی جهت مشاهده تأثیرات ناشی از تغییر وضعیت عوامل روی شبکه پیچیده و تعاملی عوامل اثرگذار و پارامتر هدف (کیفیت) ارائه گردیده است. ازآنجاکه کیفیت یکی از چالش‏های مهم ساخت‏وساز در تهران می‏باشد، با تعیین و ترتیب عوامل مؤثر بر کیفیت و استفاده از مدل مزبور، می‏توان برنامه‏ریزی مدیریتی جهت ارتقای کیفیت انجام داد. مهم‏ترین ضرورت تحقیق در واقع نیاز به شناخت جامع و تحلیلی عوامل مؤثر بر کیفیت و امکان پیش‏بینی دامنه و میزان تأثیرات ناشی از تغییرات جزئی بر کل سیستم کیفییت ساخت سازه‏ها به‏منظور برنامه-ریزی‏های مؤثر مدیریتی می‏باشد.
برای انجام این تحقیق به آرای خبرگان مراجعه شد. اخذ نظرات و هم‏گراسازی آرای خبرگان با انجام مصاحبه‏ها‏ و تکمیل پرسشنامه‏های متعدد صورت پذیرفت. سپس از تکنیک ریاضی «دیمتل»  به منظور تحلیل سیستماتیک و اولولیت‏بندی عوامل استفاده گردید. پس از آن با بهره‏گیری از روش «سیستم دینامیک»، مدل سازی ریاضی و پویای شبکه عوامل تأثیرگذرا انجام گردید.
در این پایان‏نامه نتیجه‏گیری شد که عوامل مؤثر بر کیفیت ساخت ‏سازه‏ها در ساختمان‏های محدوده تحقیق بالغ بر 39 عامل می‏باشد که در قالب 6 گروه اصلی دسته‏بندی می‏شوند. همچنین ضمن ارائه مدل دینامیکِ شبکه عوامل تأثیرگذار بر کیفیت برای نخستین بار و به عنوان یک ابزار پشتیبانی تصمیم‏گیری، گروه‏عامل «عملکرد سازمان‏ها و نهادهای مسئول براساس قانون» به عنوان اثرگذارترین گروه در شبکه پیچیده و تعاملی عوامل مؤثر بر کیفیت ساخت سازه‏ها، تحلیل گردید.
واژه‏های کلیدی: ساخت‏وساز (Construction)، سازه (Structure)، ساختمان (Building)، کیفیت (Quality)، مدیریت کیفیت (QM)، دلفی (Delphi)، دیمتل (DEMATEL)، سیستم دینامیک (System Dynamics)

رایانامه جهت ارتباط با دانشجوی فوق: m_shokouh_abdi [AT] parsgc.com


دفعات مشاهده: 5080 بار   |   دفعات چاپ: 932 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 50 بار   |   0 نظر