[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
در باره مرکز::
معرفی افراد::
زمینه های تحقیقاتی::
فضاها ، امکانات و تجهیزات::
دستاوردها و افتخارات::
اخبار علمی مرکز::
دوره های آموزشی::
تسهیلات پایگاه::
آلبوم تصاویر::
::
دوره های آموزشی کوتاه مدت
 
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
اطلاعات سايت crc مفيد است
ضعيف
متوسط
خوب
عالي
   
..
RSS

AWT IMAGE

..
کتب منتشر شده

AWT IMAGE

الکتروفیلترهای صنعتی

AWT IMAGE

سیمان پرتلند

AWT IMAGE

سیمان

AWT IMAGE

کوره های دوٌار

..
:: بهینه سازی فرآیند پخت با استفاده از مطالعات میکروسکوپی کلینکر ::
شناسنامه دوره آموزشی
عنوان دوره
بهینه سازی فرآیند پخت با استفاده از مطالعات میکروسکوپی کلینکر
اهداف دوره
تشریح اهمیت و ضرورت انجام مطالعات میکروسکوپی در افزایش راندمان پخت و کیفیت سیمان تولیدی
تشریح چگونگی انجام این مطالعات در زمینه های گوناگون از جمله خوراک کوره، مواد اولیه و کلینکر به همراه بررسی جزئیات مستتر در هر عنوان
موضوعات دوره
آشنایی و تشریح مفاهیم مختلفی مانند :
الف) خوراک کوره شامل : دانه بندی تغییرات کوره، هموژناسیون مواد خام، مدولهای کنترل کیفی مواد خام، مدول سولفور به قلیایی، تأثیر اکسیدهای جزئی، کانی های خوراک کوره و پخت پذیری مواد
ب) مواد اولیه شامل : مطالعات سنگ شناسی و کانی شناسی، بررسی پارامترهای کیفی خوراک کوره، مینرالوژی و مدولهای شیمیایی کیفیتی کلینکر، مطالعات مینرالوژی معادن باره به منظور برداشت بهینه و با هدف بهبود شرایط پخت و روش های تعیین کیفیت پوزولان
ج) کلینکر شامل : مشخصات کلینکر، انواع مختلف سیمان پرتلند، توزیع فازی در کلینکر سیمان پرتلند، مطالعات میکروسکوپ کلینکر و کاربرد روش “ono” در مطالعات میکروسکوپی
مخاطبین دوره:
مدیران، کارشناسان و تکنیسین های فرایند پخت، آزمایشگاه کنترل کیفی و آزمایشگاه تنظیم مواد
مدت: دو روز
دفعات مشاهده: 9745 بار   |   دفعات چاپ: 2078 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 192 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
cement research center