|
|
|
![::](./templates/tmpl_sanat6/images/cnt_bar_icon_rtl.gif) |
بهینه سازی فرآیند پخت با استفاده از مطالعات میکروسکوپی کلینکر |
![::](./templates/tmpl_sanat6/images/cnt_bar_arrow_rtl.gif) |
|
|
|
شناسنامه دوره آموزشی عنوان دوره بهینه سازی فرآیند پخت با استفاده از مطالعات میکروسکوپی کلینکر اهداف دوره تشریح اهمیت و ضرورت انجام مطالعات میکروسکوپی در افزایش راندمان پخت و کیفیت سیمان تولیدی تشریح چگونگی انجام این مطالعات در زمینه های گوناگون از جمله خوراک کوره، مواد اولیه و کلینکر به همراه بررسی جزئیات مستتر در هر عنوان موضوعات دوره آشنایی و تشریح مفاهیم مختلفی مانند : الف) خوراک کوره شامل : دانه بندی تغییرات کوره، هموژناسیون مواد خام، مدولهای کنترل کیفی مواد خام، مدول سولفور به قلیایی، تأثیر اکسیدهای جزئی، کانی های خوراک کوره و پخت پذیری مواد ب) مواد اولیه شامل : مطالعات سنگ شناسی و کانی شناسی، بررسی پارامترهای کیفی خوراک کوره، مینرالوژی و مدولهای شیمیایی کیفیتی کلینکر، مطالعات مینرالوژی معادن باره به منظور برداشت بهینه و با هدف بهبود شرایط پخت و روش های تعیین کیفیت پوزولان ج) کلینکر شامل : مشخصات کلینکر، انواع مختلف سیمان پرتلند، توزیع فازی در کلینکر سیمان پرتلند، مطالعات میکروسکوپ کلینکر و کاربرد روش “ono” در مطالعات میکروسکوپی مخاطبین دوره: مدیران، کارشناسان و تکنیسین های فرایند پخت، آزمایشگاه کنترل کیفی و آزمایشگاه تنظیم مواد مدت: دو روز
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|